Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodö ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodö,  Norge

I Bodøs nyaste kvarter ligger Quality Hotel Ramsalt precis vid tågstation och stadspromenad. Njut av utsikten över havet från The Social Bar & Bistro. Här finns inspirerande konferensfaciliteter och goda möjligheter att utforska staden och naturen runtom.

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,9
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Ramsalt

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

I ett helt nytt och spännande område på strandpromenaden i centrala Bodö är Quality Hotel™ Ramsalt den perfekta utgångspunkten för att utforska allt som Bodö och norra Norge har att erbjuda. Hotellet är nyöppnat, har en fantastisk havsutsikt och inspirerande faciliteter. Här har du gångavstånd till tågstation, shopping och kultur. På hotellet hittar du en restaurang som vetter ut mot vattnet och som är väl värt ett besök. Dessutom finns en bar, ett gym samt mötes- och konferenslokaler. 

Middag och drinkar med en otrolig utsikt över havet

På The Social Bar & Bistro är menyn framtagen för att erbjuda klassiska bistrorätter med en modern twist. Oavsett om du är lite småsugen eller vrålhungrig har vi något för dig. Bistron ligger vackert precis vid hamnen. Du kan också beställa en god drink i vår mysig bar och samtidigt njuta av havsutsikten. Boka bord här!

Ramsalt - nytt område i Bodö

Ramsalt är ett nytt och centralt område som ligger vackert beläget vid Bodös hamnpromenad. Området växer  och utvecklas till en levande stadsdel med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Härifrån har du även nära till både tågstationen och hamnen där Hurtigruten lägger till. 

Stora konferensmöjligheter

Ska du arrangera ett möte eller en konferens i Bodö har du hamnat rätt. Quality Hotel Ramsalt har kapacitet till att ta emot upp till 700 personer på en och samma konferens. Hotellets största sal är 465 kvm stort och har en fantastisk sjöutsikt som alltid ger dina gäster något att prata om under minglet. Salen kan också delas in i tre olika rum, på 155 kvm var. Självklart är vi experter på mindre sammankomster också, då finns det ett flertal mötesrum att välja mellan. 

Kontakt

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodö , Norge

Vanliga frågor

Hitta till hotellet

Med tåg

Hoppa av tåget på Bodö Station, därifrån har du gångavstånd till hotellet. 

Från Bodö flygplats

Ta bussen från flygplatsen till hållplatsen som heter Bodö domkirke. Från hållplatsen tar det ungefär 4 minuter att gå till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Bodö Taxi: +47 07550

Om Quality Hotel Ramsalt

Antal rum

250 st

Antal mötesrum

10 st

Avstånd flygplats

Bodö flygplats: 2,5 km

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.