Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Ramsalt Bodö ,  Norge

Quality Hotel™ Ramsalt

Bodö,  Norge

I Bodøs nyaste kvarter ligger Quality Hotel Ramsalt precis vid tågstation och stadspromenad. Njut av utsikten över havet från Bar X och Brasserie X. Här finns inspirerande konferensfaciliteter och goda möjligheter att utforska staden och naturen omkring.

Quality Hotel™ Ramsalt 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

I ett helt nytt och spännande område på strandpromenaden i centrala Bodö är Quality Hotel™ Ramsalt den perfekta utgångspunkten för att utforska allt som Bodö och norra Norge har att erbjuda. Hotellet är nyöppnat, har en fantastisk havsutsikt och inspirerande faciliteter. Här har du gångavstånd till tågstation, shopping och kultur. På hotellet hittar du en restaurang som vetter ut mot vattnet och som är väl värt ett besök. Dessutom finns en bar, ett gym samt mötes- och konferenslokaler. 

Middag och drinkar med en otrolig utsikt över havet

Hotellets restaurang Brasserie X har en säsongsbaserad meny där franska brasseritraditioner kombineras med nordiska råvaror. Restaurangens filosofi bygger på okompliserade rätter lagade från grunden. Brasserie X ligger precis vid hamnen. Hotellet har även en bar vid namn Barr X. Här kan du ta en drink i en mysig miljö och njuta av havsutsikten.

Ramsalt - nytt område i Bodö

Ramsalt är ett nytt och centralt område som ligger vackert beläget vid Bodös hamnpromenad. Området växer  och utvecklas till en levande stadsdel med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Härifrån har du även nära till både tågstationen och hamnen där Hurtigruten lägger till. 

Stora konferensmöjligheter

Ska du arrangera ett möte eller en konferens i Bodö har du hamnat rätt. Quality Hotel Ramsalt har kapacitet till att ta emot upp till 700 personer på en och samma konferens. Hotellets största sal är 465 kvm stort och har en fantastisk sjöutsikt som alltid ger dina gäster något att prata om under minglet. Salen kan också delas in i tre olika rum, på 155 kvm var. Självklart är vi experter på mindre sammankomster också, då finns det ett flertal mötesrum att välja mellan. 

Kontakt

  • Sjøgata 37/39 8006 Bodö , Norge

Vanliga frågor

Hitta till hotellet

Med tåg

Hoppa av tåget på Bodö Station, därifrån har du gångavstånd till hotellet. 

Från Bodö flygplats

Ta bussen från flygplatsen till hållplatsen som heter Bodö domkirke. Från hållplatsen tar det ungefär 4 minuter att gå till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Bodö Taxi: +47 07550

Om Quality Hotel Ramsalt

Antal rum

250 st

Antal mötesrum

10 st

Avstånd flygplats

Bodö flygplats: 2,5 km

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.