Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Wood Hotel Bodø Bodö ,  Norge

Wood Hotel Bodø

Bodö,  Norge

Dörrarna har äntligen öppnat till Wood Hotel Bodø, med magiskt läge på Rønvikfjellet. Njut av fantastisk utsikt från den hållbara träbyggnaden som är 10 000 kvm stort, har 145 hotellrum, 30 lägenheter, restauranger, spa och konferenslokaler.

Wood Hotel Bodø 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Wood Hotel Bodø är Nordnorges nya hållbara resort. Byggnaden är huvudsakligen byggt i trä och med den naturliga exteriör som smälter in i omgivningen, blir hotellet en trevlig syn i Rønvikfjellet utanför Bodö. Hotellet erbjuder en spektakulär utsikt över majestätiska berg, glittrande hav och staden Bodö. Wood Hotel Bodö vill ge gästen en känsla av att vara nära naturen och skapa unika kulinariska upplevelser. 145 hotellrum, 30 lägenheter och ett antal restauranger och konferenslokaler.

Hållbara byggmetoder

Dedikation till det gröna skiftet är något som måste tas på allvar, och Wood Hotel Bodø är inget undantag. Byggtekniken, som går ut på att ersätta stål och betong med trämaterial så långt det är möjligt, minskar byggprocessens CO2-avtryck med upp till 45 %. Hotellet kommer även att utrustas med solceller på taket, och kommer därmed att producera sin egen energi. Inredningen består huvudsakligen av norsktillverkade möbler, för att begränsa fraktets koldioxidavtryck.

Restaurang, utomhuspool  och fantastiska lokaler

Med hela 10 000 kvm fördelat på 8 våningar har Wood Hotel Bodø plats för en rad faciliteter och serviceerbjudanden. Förutom 145 stilfullt inredda hotellrum och 30 lägenheter erbjuder hotellet även imponerande gemensamma utrymmen med fantastisk utsikt, oavsett våning och riktning. På översta våningen hittar du ett gym och spa med bastu, takterrass och utomhuspool. Du hittar även restauranger, bar och flexibla konferenslokaler som rymmer allt från stora sammankomster till mindre möten. Och vi får inte glömma den gamla och populära Turisthytta – som i åratal varit en utgångspunkt och attraktion för naturintresserade turister i området – som är inkorporerad i lobbykonceptet, med café och en öppen atmosfär där alla är välkomna.

Välkommen till Wood Hotel Bodø!

Kontakt

  • Fjellvegen 187 8011 Bodö , Norge

Hitta till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Bodø Taxi: +47 07550

Om Wood Hotel Bodø

Antal hotellrum

177 st

Antal hotellägenheter

30 st

Antal konferensrum

5

Avstånd til flygplats

6 km, Bodø flygplats

Avstånd lokaltrafik

1 km

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.