Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Arcticus. Kulturhotellet med läge precis vid kajkanten i Harstad. Lugnt och stilla, men samtidigt bara fem minuters promenad från centrum. Vi serverar och bjuder på både fika och kvällsmat.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
5,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

5,2
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Arcticus

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Collection Hotel Arcticus präglas av konst, musik och kultur. Hotellet ligger centralt vid gamla hamnen i Harstad med utsikt över hav och fjäll. Under samma tak finner du också Harstad Kulturhus och stadens bibliotek. Hotellet ligger i en lugn och still omgivelse, en kort promenad langs kajen tar dig till centrum.

Fika och kvällsmat inkluderat

Frukost är alltid inkluderat vid övernattning, och dessutom bjuder vi på fika och kvällsmat - varje dag.

Hotellgym och motion

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På Clarion Collection Hotel Arcticus tränar du gratis i vårt egna gym, utrustat med löpband, träningscykel, roddmaskin och multigym.

Låna ett fiskespö

Vi har två fiskespön till låns för våra gäster gratis, de går att hämta direkt i receptionen. Kom ihåg att vara försiktig med krokarna, om den försvinner tillkommer en kostnad på 20 NOK.

Mötesrum

Vi erbjuder moderna och flexibla konferensfaciliteter med en unik kulturell atmosfär. Här kan du både arrangera dagsmöten eller konferens med övernattning. Läs mer om vårt mötesrum här.

Historia

Clarion Collection Hotel Arcticus byggdes 1992 som en del av Harstads Kulturhus. Huset är en gammal industribyggnad där det tidigare fanns en korvfabrik. Med tiden har hela området byggts om för att skapa en kulturell mötesplats, med konserter och bibliotek, där hotellet är en viktig del. Idag är Universitetet vår närmsta granne medan Hærens Musikkorps, Harstad bibliotek och Kultur i Troms har blivit en del av Sameiet Harstad Kulturhus. Hamneset har de senaste åren utvecklats videre med ett hundratal lägenheter och näringsliv.

Kontakt

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norge

Hitta till hotellet

Från Harstad/Narvik flygplats

Flygbuss till Harstad, bussen går från dörr till dörr, var uppmärksam på att flygbussen inte matchar med alla Widerøe-avgångar.
Flygtaxi kan beställas tre timmar i förväg.

Taxi

Vi rekommenderar Harstad Taxi,
telefon +47 77 04 10 00.

Om Clarion Collection Hotel Arcticus

Antal rum

112 st - 224 bäddar

Antal mötesrum

1 st - plats för upp till 65 personer

Avstånd flygplats

Harstad/Narvik flygplats: 50 km,
ca 1 timme med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.