Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Välkommen till Quality Hotel Entry! Hotellet är den perfekta utgångspunkten för både jobb och nöjen mitt emellan Tusenfryd och Oslo, med fina promenadvägar alldeles intill.

Quality Hotel™ Entry 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Entry

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Entry ligger inbäddat i grönska i Kolbotn, bara tio minuter från Oslos centrum. 

Ett modernt hotell

Quality Hotel Entry är ett nytt och modernt hotell med öppna allmänna områden, barområde med shuffleboard och nytt fräscht lunchkoncept med fokus på säsongens råvaror. Bra restaurang och teknisk utrustning samt serviceinnstilte personal ser till att alla behov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Äventyrliga omgivningar

Med natursköna omgivningar i omedelbar närhet är Quality Hotel ™ Entry perfekt för att skapa nya sommarminnen. Med lånecyklerna kan du ta en tur till lokala Hvervenbukta, med en strand i mysiga omgivningar för både stora och små! Ta en promenad till Kolbotn Sentrum, du kan njuta av en kopp kaffe eller en glass längs Kolbotntjernet eller Gjersjøen.

Om du har bilen tillgänglig är det bara en kort bilresa till det underbara badområdet Ingierstrand. Hotellet har också en stor trädgård som kan användas för avkoppling, lek och roligt eller för företag.

Transport till och från Oslo

För den som åker till och från Oslo med buss ligger busshållsplatsen bara 2 minuters gångavstånd från hotellet. För kursdeltagare kan vi ordna privat busstransport tur/retur Oslo centrum eller Gardermoen. Kaffe och bullar på bussen kan vi också fixa!

Barnens hotell

Under hela sommaren är vi en destination för kul och spel för hela familjen, men framförallt för barnen. Med lekrum och bollspel i trädgården kan du vara säker på att det inte blir några tråkiga stunder för dig eller dina barn!

Kontakt

  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norge

Hitta till hotellet

Buss

Ta buss nr 83 från Oslo centrum. Busstoppet heter Mastemyr hotell och ligger precis bredvid hotellet. Bussen tar rundt 15 minuter från Oslo Centralstation. Tidtabell hittar du här.

Tåg

Rutetog till Kolbotn stasjon eller Rosenholm station. Därifrån kan du ta en taxi (tar ca 3 minuter) eller en promenad på 20 - 25 minuter.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Du kan be om att få fastpris om du åker med Follo Taxi Taxi och Oslo Taxi. Det är också enkelt att ta Flytoget från Gardermoen till Oslo S och sedan byta till buss nr 83, eller ta en taxi till hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antal hotellrum

164 st - 361 bäddar

Antal konferenslokaler

19 flexibla konferenslokaler där största salen rymmer upp till 400 personer.

Avstånd flygplats

Oslo flygplats Gardermoen: 45 km,
ca 45 min med bil.

Avstånd tågstation

Kolbotn station: 4 km

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.