Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Välkommen till Quality Hotel Entry! Hotellet är den perfekta utgångspunkten för både jobb och nöjen mitt emellan Tusenfryd och Oslo, med fina promenadvägar alldeles intill.

Quality Hotel™ Entry 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Entry

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Vi vet hur viktigt mat är och har därför lagt stor vikt vid att alltid ha bra och spännande alternativ och använder oss av säsongens råvaror. 

Frukost

Vi erbjuder en frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - Frukosten är dagens viktigaste måltid och vi ser till att du får en bra start på dagen!

Lunch

Vår lunch är öppen både för hotellets gäster och för gäster som inte övernattar. Vi serverar lunch alla dagar då konferens- och kursdeltagare har förbeställt lunchservering. Antingen består den av en härlig tvårätters måltid eller en stor och välsmakande lunchbuffé (beroende på hur många gäster som förbeställt).

Vår berömda lunchbuffé är både läcker och nyttig, med varma kött- och fiskrätter, stora sallader och ett brett utbud av kalla rätter. Om du är sugen på att komma hit på lunch är du varmt välkommen att slå oss en signal på telefonnummer +46 66 99 78 00.

Frukost

Måndag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lördag - Söndag: 07.00 - 10.00

Lunch

Måndag - Söndag: endast förbokningar

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.