Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst är det moderna hotellet med traditioner, mitt i Kristiansand. Pampig interiör från tiden då Ernst var stadens första hotell möter idag modern samtidskonst och ett levande kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Ernst

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Ernst är ett hotell där historia möter modernitet. Praktiskt beläget som ett landmärke, mitt i Kristiansands centrum. Byggnadens traditionella arkitektur blandas med spännande samtidskonst och internationell design. Välkommen till Södra Norges ståtligaste fullservicehotell!

Centralt läge

Clarion Hotel Ernst ligger mitt i Kristiansand centrum. Du hittar oss ett stenkast från gågatan Markens och har härifrån gångavstånd till sevärdheter som Bystranda, Fiskebrygga, Odderøya och kulturhuset Kilden. Tågstationen och bussterminalen ligger bara ett par kvarter från hotellet, och flygbussen tar dig direkt från Kjevik flygplats. Här kan du läsa mer om Kristiansand.

Om du vill se mer av hotellet, kan du klicka här för att få en 360-visning.

Restaurang och bar

Hotellets restaurang The Social Bar & Bistro ligger på första våningen. Njut av en klassisk drink, ett utsökt glas vin och en av våra bistrorätter.

Här serveras en utsökt frukost, lunch och middag i hotellets restaurang. Måltiderna består av hälsosamma, hållbara råvaror och ekologiska alternativ finns alltid tillgängliga. Baren ligger nära det magnifika atriumet, och är en plats där musiken och atmosfären står i fokus.

Gym och relax

Ett träningspass innan frukost eller en avkopplande stund i bastun efter en lång dag? Välkommen till vår relaxavdelning.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Konst

Clarion Hotel Ernst helrenoverades och öppnades på nytt hösten 2012. Hotellets anrika traditioner har bevarats, men blandas nu med modern, internationell design och spännande samtidskonst. "Att bo på Clarion Hotel Ernst brukade vara som att komma in i en herrgård eller en lyxvilla. Numera vill vi förmedla en känsla av att vara ute i den stora världen. Vi finns i Kristiansand, men interiören och konsten skulle lika gärna kunna vara från New York eller Paris", säger Sune Nordgren, mannen bakom det konstnärliga konceptet.

Varmt välkommen till Clarion Hotel Ernst - den levande mötesplatsen i Kristiansand.

Kontakt

  • Rådhusgt. 2 4664 Kristiansand , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Kristiansand tågstation.

Buss

Buss till Kristiansand bussterminal.

Från Kjevik flygplats, Kristiansand

Flygbuss till Kristiansand centrum, 
gå av vid hotellet. 

Taxi

Vi rekommenderar Agder Taxi och Taxi Sør som har fastpris från flygplatsen till hotellet. 

Om Clarion Hotel Ernst

Antal hotellrum

199 rum - 564 bäddar

Antal konferenslokaler

19 st - kapacitet på över 1000 personer

Avstånd flyplats

Kristiansand flygplats Kjevik: 17 km,
15-20 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Kristiansand bussterminal: 200 m
Kristiansand tågstation: 350 m

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.