Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund Kristiansund ,  Norge

Se alla hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Välkommen till Quality Hotel Grand, ett konferenshotell i centrala Kristiansund. Med fina möteslokaler och nära till stan är hotellet ett perfekt val när du ska ha konferens i Kristiansund eller bara vill ta det lugnt.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel Grand Kristiansund! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du ska hitta svaren här, annars är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. 

Parkering

Quality Hotel Grand erbjuder en utomhusparkering som ligger mellan våra olika byggnader. Priset är 115 NOK per dygn och du betalar i parkeringsautomaten eller i receptionen. Platserna framför hotellet är kommunala, se information om tider och priser på parkeringsautomaten.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Grand Kristiansund är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett olåst bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen. Värdesaker kan förvaras i receptionen vid förfrågan. 

Till och från flygplatsen

Hotellet ligger 7 km från Kristiansund Kvernberget flygplats och vid normal trafik tar resan med bil eller taxi ca 15 minuter. Det går också att åka buss till flygplatsen, fråga i receptionen så visar vi dig närmsta hållplats. Förbeställ gärna taxi till flygplatsen på telefon +47 71 67 22 22. Beställer du via mobiltelefon får du sedan ett sms med en bokningsbekräftelse. 

Tvättservice

Vi erbjuder tvättservice. Lämna dina kläder i receptionen senast kl 10.00 så får du tillbaka din rena tvätt redan kl. 17.00 samma dag. Prislista finns på hotellrummet. 

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer. 

Kaffe och te

Vår kaffebuffé med kaffe, te, chokladdryck och Pure Water (med och utan kolysra) är alltid framdukad och ingår för alla gäster. Fram till kl. 20.00 (måndag - fredag) finns även mjukglass på buffén.  

Gästdatorer

För dig som reser utan dator finns två gästdatorer att låna i lobbyn.

Uppgradering till annan rumstyp

Vill du ha en vistelse med guldkant? Vi hjälper dig gärna att uppgradera till annan rumstyp vid kapacitet. Kontakta oss för mer information. 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på telefon +47 71 57 13 00 eller via

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag: 06.00 - 10.00
Tisdag: 06.00 - 10.00
Onsdag: 06.00 - 10.00
Torsdag: 06.00 - 10.00
Fredag: 06.00 - 10.00
Lördag: 07.00 - 10.00
Söndag: 08.00 - 10.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.