Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaanläggning.

Farris Bad 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Farris Bad

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Farris Bad har ett oslagbart läge vid stranden i Larvik, bara 1,5 timme från Oslo och 15 minuter från Oslo Torp flygplats. Med en fot på land och en fot i vattnet är Farris Bad ett helt unikt spahotell med Skandinaviens största spaavdelning på hela 2500 kvadratmeter.

Farris Bad Spa

Farris Bad är Norden största spa, och det enda hotellet som är byggt vid en äkta mineralkälla. Varje dag bubblar friskt källvatten från 55 meters djup upp till vår källvattengrotta, mineralrikt och hälsobringande. Här är fokus på fysisk och mental träning, balanserad kost och behandlingar för alla behov och önskemål. Hos oss hittar du yttre och inre ro och tar tiden tillbaka.

Konferens

Våra konferensfaciliteter är perfekta för er som inte bara vill ha ett möte. En konferens på Farris Bad innehåller självklart allt du behöver gällande teknik, personlig kontakt och lokaler. Vi har kapacitet för både små och stora möten och vår största lokal tar upp till 400 personer.

Strandterassen

På vår strandterrass finns plats för 80 personer och här kan du njuta av frukosten eller vår goda lunchbuffé i solen. Eller varför inte boka en grillbuffé för ett större sällskap? Här kan du också sjunka ner i en av våra utomhuslounger, ta något kallt att dricka och bara vara. För gråa dagar och sena kvällar tänder vi upp vårt tak med värmelampor som täcker stora delar av terrassen. 

Restaurang

Våra färska råvaror införskaffas lokalt - säsongens grönsaker är odlade i Vestfold och dagsfärsk fisk och skaldjur hämtas från området runt Svenner fyr. All mat är gjord från grunden och vi använder klassiska tekniker i ett kök som osar en bra och energisk atmosfär.

Seaside Lounge & Foodbar

Seaside Lounge & Foodbar är vårt nyaste restaurangkoncept som erbjuder social dining. I vackert väder kan du njuta av havsutsikten och vågorna som väller upp på stranden. Är det stormigt ute - kliv in i värmen och mys framför den öppna elden.

Seaside Bar

På barmenyn finns ett varierat urval av internationella och sofistikerade drinkar, cognac, armangnac, whisky, grappa, champagne och mycket mer. Fråga våra duktiga bartendrar, kanske hittar du en ny favoritdrink? Vi serverar den gärna med en liten twist. 

Golf i Larvik

Farris Bad ligger bara 2 km från en av Norges finaste golfbanor: Larvik Golfklubb. Greenfee och starttid kan du boka i receptionen hos oss.

Kontakt

  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norge

Hitta till hotellet

Med tåg

Tåg till Larvik tågstation

Med buss

Buss till Larvik

Med båt/Superspeed

Båt till färjeterminalen i Larvik

Med taxi

Vi rekommenderar Vestfold Taxi
Telefon: +47 334 202 00

Om Farris Bad

Antal rum

176 st

Antal konferenslokaler

14 st

Avstånd flygplatser

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Avstånd tåg och kollektivtrafik

Larvik station: 800 meter

Avstånd Larviks färjeterminal

10 minuter med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.