Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport är ett av Norges största konferenshotell, endast åtta minuter från Oslos flygplats Gardermoen med shuttlebuss. Med passion för service och 45 flexibla möteslokaler är ditt evenemang i trygga händer här.

Clarion Hotel® Oslo Airport 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,8
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Oslo Airport

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel® Oslo Airport är Norges största konferenshotell och ligger endast 8 minuter från Oslos flygplats Gardermoen. Hotellet erbjuder hela 45 flexibla mötesrum med en totalkapacitet på 8000 konferensdeltagare.

Åtta minuter från resten av världen

Tack vare läget, bara åtta minuter från flygplatsen, är Clarion Hotel® Oslo Airport perfekt både för en övernattning och för en konferens med deltagare från världens alla hörn. Läs om Oslo Airport Gardermoen här. Hotellet ligger endast 19 minuter från Oslo centrum med expresståget som avgår från flygplatsen. Det ger våra gäster möjlighet att uppleva allt vad den norska huvudstaden har att erbjuda. Här kan du se våra hotell i Oslo .

Vill ni se mer av hotellet kan ni klicka här för att få en 360-visning.

The Qube

The Qube är korad till ”Bästa Storarena” av HSMAI hela två gånger. Byggnaden är 13 000 kvadratmeter och kan användas till stora mässor, event och konferenser. The Qube har plats för upp till 6000 personer och kan servera upp till 4500 middagsgäster.

Konferens med det lilla extra

Som Norges största konferenshotell har vi lång erfarenhet av alla typer av arrangemang och event, från större konferenser och mässor till mindre möten, julbord, kickoffer, bröllop och utställningar. Vi har specialkompetens inom planering och genomförande och tar gärna fullt ansvar för ditt evenemang. Hos oss lämnas inget åt slumpen!

Stort, men personligt hotell

Trots sin stora storlek är vi ett personligt hotell. Våra medarbetare vet hur de ska ge personlig service och vi tar gärna ett helhetsansvar för ditt arrangemang. Våra 435 ljusa och moderna hotellrum garanterar alla gäster en god natts sömn och en bekväm vistelse.

Restaurang och bar

Förutom sköna sängar och moderna konferenslokaler kan hotellet erbjuda restaurang och bar. Vi serverar en stor frukostbuffé, god lunch och middag och en skön stämning i baren för den som vill. À la carte-restaurangen The Social Bar & Bistro serverar klassiska och smakrika rätter. Vi är måna om att du ska kunna njuta av vår mat med gott samvete. Läs mer om vår matpolicy här.

Gym och relax

Ett träningspass före frukost eller ett besök i bastun efter en lång dag? Välkommen till Clarion Hotel® Oslo Airports gym och relax.

Cash free

Clarion Hotel® Oslo Airport gör det enklare och säkrar för dig som gäst genom att vara kontantfria. Läs mer om detta under Vanliga frågor.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats, Gardermoen 
Buss

Shuttlebuss S44 går mellan hotellet och flygplatsen från plattform 40. Ta kontakt med receptionen för aktuell busstidtabell eller se tider i Vy-appen. Biljett köpes i Vy-appen eller på bussen och kostar 80 NOK per person enkelväg.

Flytoget (expresståg) från Oslo S till Oslo flygplats, Gardermoen. 

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Om Clarion Hotel® Oslo Airport

Antal hotellrum

435 st - 789 bäddar

Antal konferenslokaler

45 st - totalkapacitet för 8000 personer

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 8 minuter med buss/taxi

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.