Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norge

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norge

Välkommen till nya Quality Airport Hotel Gardermoen! Ett fullservice konferenshotell med stora utrymmen, 455 hotellrum, restaurang och bar. Våra gäster kan se fram emot en fantastisk omgivning av grönska och natur – bara ett stenkast från flygplatsen!

Quality Airport Hotel Gardermoen 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Quality Airport Hotel Gardermoen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Airport Hotel Gardermoen är ett av Norges ledande konferenshotell. Hotellet är dessutom den perfekta utgångspunkten för din nästa resa!

Digital rundvandring

Är du nyfiken på hur det ser ut hos oss? Klicka här för en digital rundvandring innan du kommer hit!

Välkommen til Quality Airport Hotel Gardermoen

Nu erbjuder vi en konferenskapacitet för upp till 800 personer bara i vår storsal. Våra 455 härliga rum i skandinavisk design bjuder in till lugn och avslappning. Njut av en bättre middag eller släck törsten i vår bistro och bar vid namn The Social Bar & Bistro. I vårt unika atrium strömmar naturligt ljus in över en modern lounge med behaglig atmosfär. Här kan gäster samla tankar och energi för nästa möte eller resa.  

Nära till mer än Gardermoen, Oslo flygplats 

Hotellets läge är idealt för konferenser, bara 45 kilometer till Oslo centrum och 8 minuter med transferbuss från Oslo flygplats Gardermoen (ca. 15 min tilbaka till Oslo flygplats Gardermoen). Läs mer om Gardermoen här. Skogen är vår närmsta granne. Här finns fina stigar som lämpar sig för både cykel- och löpturer om du vill rensa huvudet efter en lång dag. Bara 5 minuters promenad från hotellet hittar du vattnet med badstrand om sommaren och skridskobana om vintern. 2,5 kilometer från hotellet finns Jessheim centrum med kultur, bio och shopping. Quality Airport Hotel Gardermoen kan alltså erbjuda mycket mer än bara närhet till flygplatsen!

Lugna gröna omgivningar

Hotellet har stora grönområden utan grannar och insyn, där du kan slappna av och få ro i kropp och själ oavsett om du är här i samband med en konferens eller på genomresa. Vi har skogen som närmaste granne, perfekt för både cyckel- och löpturer, bara 5 minuters promenad från hotellet hittar du också badplats på sommaren och skridskobana på vintern. Jessheim centrum hittar du bara 2,5 km från hotellet med ett rikt kulturliv, bio och goda shoppingmöjligheter. Quality Aiport Hotel Gardermoen kan med andre ord erbjuda mycket mer än bara närheten till flyplatsen! 

Konferenser och events 

Vi är en arena för allt från små möten till stora kongresser för upp till 800 personer i vår kongresshall. Vi erbjuder en riktigt bra logistik med korta avstånd där allt finns på samma våning. Med 455 dubbelrum, en total kapacitet för över 1000 personer och närhet till både Oslo och Oslo flygplats, Gardermoen, står vi alltid redo att göra varje konferens eller event till en succé. Läs mer om våra konferensmöjligheter här.

Kontakt

  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norge

Tillgänglighet (NO/EN)

Hitta till hotellet

Från Oslo flygplats Gardermoen

Buss S-22 

Från Oslo S (centralstation)

Flytoget (expresståg) till Gardermoen, eller lokaltåg till Jessheim.

Taxi

Vi rekommenderar Øvre Romerike Taxi,
telefon +47 03550.

Om Quality Airport Hotel Gardermoen

Antal hotellrum

455 st - 910 bäddar

Antal konferenslokaler

24 flexibla mötes- och konferenslokaler med plats för 800 deltagare i vår största lokal

Avstånd Oslo Gardermoen flygplats

5 km - ca 8 min med bil och transferbuss

Avstand Oslo S (centralstation)

45 km - ca 30 minuter med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.