Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken har ett toppenläge i Kvadraturen i centrala Oslo, 3 minuter från Oslo S och Flytogterminalen. Hotellet renoverades 2021 och hotellets gym fyller hela undervåningen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Børsparken

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

tComfort Hotel Børsparken ligger i Oslos mest centrala kvarter, några få stenkast ifrån allt det bästa staden har att erbjuda. Med 248 rum, där några har privat balkong, ett gym som fyller hela undervåningen och en stor och social lobby är detta platsen att bo på när du besöker Oslo.

Är du nyfiken på hur det ser ut hos oss, klicka här för att ta en virtuell rundtur innan ditt  besök!

Crossfitinspirerat gym

Comfort Hotel Børsparken är mer än bara ett hotell. I källarvåningen hittar du Nordens första Crossfitinspirerade gym som ligger på ett hotell. Här tränar du gratis när du vill, dygnet runt. Packa ner gympaskorna och kör!

Nära till allt

Med ett stenkast från Oslo S, Operaen, Barcode och Havnelageret, befinner vi oss mitt i centrum. Här väntar allt från delikata restauranger till shoppingmöjligheter precis runt hörnet. Vill du ha tips om en bra krog, bar eller uteställe så fråga oss, vi har koll på Oslo! 

Barception

Bar + reception = Barception. Här och i den anslutande lobbyloungen kan du slå dig ner om du vill jobba en stund, eller bara ta en öl. Eller kanske både och. 

Missa inte heller vår mysiga balkong på åttonde våningen. Här kan du njuta av livet med en kaffe i solen eller varför inte jobba med schysstaste utsikten? Vad du än väljer har du en svårslagen vy över Operahuset och Oslofjorden. Här kan du se alla våra hotell i Oslo.

Ett rum för dig - en framtid för andra

Utöver att vara ett helt vanligt hotell fungerar Comfort Hotel Børsparken som ett verktyg för människor som behöver vägledning, kunskap och erfarenhet på vägen till ett fast jobb. Tillsammans med OsloKollega anställer vi personer som har hamnat utanför arbetslivet och vi har därmed flera anställda på arbetsträning hos oss under en viss tid. Med hjälp av våra gäster ger vi dem verktygen och erfarenheterna som behövs för att komma in i eller tillbaka till arbetslivet.

Vill du veta mer om vad hotellet erbjuder? Här har vi samlat svaret på de vanligaste frågorna om Comfort Hotel Børsparken.

Välkommen till Comfort Hotel Børsparken – hotellet för dig som vill bo smart, modernt och ha nära till allt!

Kontakt

  • Tollbugaten 4 0152 Oslo , Norge

Hitta till hotellet

Tunnelbana buss och trikk (spårvagn)

Oslo S/Jernbanetorget 

Från Gardermoen flygplats

Flytoget till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi. Ring +47 023 23 eller ladda ner den smarta appen Taxifix. För att ladda ner appen, skicka ordet taxifix till +47 023 23. 

Om Comfort Hotel Børsparken

 Antal hotellrum

248 st - 437 bäddar

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km,
ca 35 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats och tunnelbanestation Oslo S:
70 meter

Från Oslo S (centralstationen) avgår flygtåg samt flygbussar till Gardermoen.

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.