Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unika Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan. Välkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Grand Central

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Comfort Hotel Grand Central är Oslos mest centralt belägna hotell. Prisvärt, lättillgängligt och coolt, mitt i nyöppnade Østbanehallen. Kombinera det med modern design och du får en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Vad är din tid värd?

Vi säger till våra gäster att de sparar ungefär en timmes onödig restid genom att bo här. Den timmen kan du utnyttja till att göra just det du själv vill. Ett träningspass? Ta en öl med en gammal kompis? Eller kanske hinna med ett tidigare flyg så att du kan natta dina barn? Valet är ditt. 

Mitt i smeten - men tysta rum

Mitt i Oslo, på centralstationen Oslo S - Østbanehallen, väntar ett av Nordens läckraste hotell. Comfort Hotel Grand Central öppnade 2012 och har ett oslagbart läge i stans hetaste område Bjørvika. Oslofjorden och Operan ligger ett stenkast bort och paradgatan Karl Johan och knutpunkten Jernbanetorget har du utanför dörren. Hotellet är omgivet av ett nytt inomhustorg med myllrande folkliv runt omkring. Men trots läget är det tyst och skönt i de ljudisolerade rummen. Här kan du se alla våra hotell i Oslo.

Co-work lobby

Slå dig ner i vår co-work lobby med din laptop för lite jobb. I vår Barception kan du köpa stans billigaste kaffe - påtår ingår!

Dygnet-runt-öppet gym

Slå dig ner i en av sofforna i loungen eller sätt dig vid ett av långborden med din laptop för att få lite jobb gjort. Schysst musik utvald av personalen får du på köpet. Behöver du tänka på annat och svettas lite finns vårt dygnet runt-öppna gym en våning upp.

Oslos coolaste sviter

Comfort Hotel Grand Central erbjuder åtta flådiga, galna och extravaganta sviter

Nya Østbanehallen - Ø

Stora förändringar har skett i Østbanehallen. Efter lång tids renovering öppnade hallen på nytt den i februari 2015, under namnet Ø. Comfort Hotel Grand Central är därmed omgivet av allt från hamburgare, sushi, kaffe och glass till norska, franska och italienska delikatesser, handgjord konfekt, mikrobryggd öl och en matmarknad. Här finns också butiker med bland annat olivolja, blommor och hudvårdsprodukter. Kan det bli bättre?

Unik design och historia

Visste du att en stor del av hotellet ligger i en gammal stationsbyggnad från 1854 och att det allra första järnvägspåret korsade huset just där vårt moderna hotell idag ligger? Vi har behållt charmen från då och adderat Norges bästa designerns och inredningsarkitekter för att bygga vårt drömhotell.  Läs mer om Comfort Hotel Grand Centrals fascinerande historia och unika inredning

F.A.Q

Vill du veta mer om vad som finns på vårt hotell? Här har vi samlat svaret på de vanligaste frågorna om Comfort Hotel Grand Central

Kontakt

  • Jernbanetorget 1, Østbanehallen 0154 Oslo , Norge

Hitta till hotellet

Tunnelbana buss och trikk (spårvagn)

Oslo S/Jernbanetorget 

Från Gardemoen

Flytoget till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi. Ring +47 023 23 eller ladda ner appen Taxifix genom att skicka ordet taxifix till +47 023 23. 

Om Comfort Hotel Grand Central

Antal hotellrum

194 rum - 354 bäddar

Avstånd flygplats

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km,
ca 35 min

Avstånd lokaltrafik

0-100 m. Hotellet ligger i centralstationen Oslo S, i delen som heter Ø (Østbanehallen)

Från Oslo S avgår flygtåg till Gardermoen var tioende minut. 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.