Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unika Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan. Välkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Grand Central

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Börja dagen med god och nyttig frukost hos oss. Vår frukost är enkel men har allt du behöver för en bra start på dagen. Vi dukar upp en massa gott och många ekologiska alternativ. Här hittar du också nykokta ägg, äggröra med bacon, pålägg samt uppskuren frukt.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag 06.00 - 09.30
Lördag 07.00 - 11.00 
Söndag 07.00 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Kaffe och te

Hos oss får du alltid rykande varmt kaffe och te när (och hur ofta) du vill. Såklart gratis. Kaffe och te serveras i lobbyn och kostar 30 NOK. Är du medlem i Strawberry? Då är kaffe och te gratis!

Lobbyshop

Du ska slippa att betala för saker du inte använder. Därför har vi droppat de traditionella minibarerna med varor till överpris och satsat på en smart barception i stället. Du finner denne i vår lobby.

Öppettider

Alla dagar: dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad med reservation ör rumskapacitet och speciella evenemang i Oslo. Kom ihåg att ge besked i receptionen om du önskar att checka ut sent!

Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift. Kontakta oss för mer information om sen utcheckning på andra veckodagar.

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Hela hotellet har självklart gratis wifi. Bara välj nätverket "Comfort Hotel", så är du inne! Enkelt och bra. Surfa på!

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Hiss
 • tv
 • Kopieringsmaskin
 • Djur tillåtna
 • Gym
 • Handikapprum
 • Ismaskin
 • Strykjärn och strykbräda
 • Helkroppsspegel
 • Rökfritt

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.