Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Med supercentralt läge mitt i Oslo och dörr i dörr med Oslo S ger nya Comfort Hotel Xpress Central Station dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart och effektivt och det man behöver, utan onödigt tjafs. Hela Oslo väntar utanför dörren.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Comfort Hotel Xpress Central Station ligger mitt i Oslos puls. 50 meter från Jernbanetorget väntar ett nytänkande, smart och effektivt hotell. Här får du det du behöver; ett fräscht rum, en skön säng och wifi när och var du vill. Sedan väntar hela Oslo utanför dörren. 

Jodå, hotell öppnar hela tiden. Men inget som detta. 

På Comfort Hotel Xpress sammanstrålar italienska businessmen med finska backpackers, plus ett par isländska rappare, moderna dansare från Ryssland och japanska globetrotters. Vad de har gemensamt? Alla vill uppleva allt som Oslo har att erbjuda.

Lobby

Låga axlar är vårt ledord här. Här har vi skippat "herr" och "fru". Vi tycker förnamn funkar bäst. Spana in lobbyshoppen för snacks, frukost, dryck, enklare maträtter och bra-att-ha-produkter. Dygnet runt-öppen för att göra det så enkelt som möjligt för dig. 

Upptäck Oslo 

När du bor mitt i Oslo har du nära till allt. Huvudgatan Karl Johan ligger bokstavligt talat precis runt hörnet. Kom förbi receptionen och berätta vad du är ute efter dig så tipsar vi om Oslos pärlor. 

Restaurang

Ett ord: Många. Och du har tur! Vi har många hungriga medarbetare som kan Oslo som sin egen bakficka och som gärna guidar dig till sina favoritrestauranger, i alla prisklasser och för alla smaklökar. Så oavsett om du är sugen på en hamburgare, fine dining eller lyxiga snacks kommer Oslo att leverera. 

Barer

En bra bar är mer än bara goda drinkar. Därför har vi en topp tre-lista där vi tipsar om det som händer i stan just den här månaden. Kolla i vår kalender för att ta del av de bästa konserterna, happenings, fotbollsmatcher, teater och mycket annat.   

Rummen

Comfort Hotel Xpress Central Station har 196 rum, alla designade för att uppfylla dina hotellbehov, men utan allt det där extra tramset. Smartare, smidigare, och bättre för din plånbok. 

Känn dig varmt välkommen till Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo – det perfekta valet för moderna och prismedvetna resenärer! 

Kontakt

  • Fred Olsens gate 11 0152 Oslo , Norge

Hitta till hotellet

Tunnelbana buss och trikk (spårvagn)

Oslo S/Jernbanetorget 

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flytoget (expresståg) till Oslo S

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi. Ring +47 023 23 eller ladda ner appen Taxifix, genom att skicka ordet taxifix till +47 023 23

Om Comfort Hotel XpressCentral Station

Antal hotellrum

196 rum

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 52 km,
ca 35 min

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Jernbanetorget: 30 m
Tunnelbana Jernbanetorget: 50 m

Från Oslo S avgår flygtåg till Gardermoen var 10:e minut. 

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.