Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

  • Fasad av Quality Hotel 33

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med 242 hotellrum, 17 konferensrum, och Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt över Oslo. Du hittar oss vid Ökern, endast 11 minuter med tunnelbana från centrala Oslo.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med mycket historia i väggarna. Med inspiration från 1960-talets design, musik och energi, kombinerat med nutida konst skapas här en stimulerande miljö för konferenser och event i Oslo.

Om hotellet

Quality Hotel 33 har 242 eleganta rum med en konferensmöjlighet på upp till 980 gäster och en utsökt restaurang på översta våningen. I Top Floor Restaurant & Bar kan du njuta av en utsökt drink medan du beundrar den panoramautsikt över Oslo. Läs mer om Oslo här. Här har du ett hotell som ger dig kärnan i 60-talets design kombinerat med dagens konst.

Beliggenhet

Hotellet ligger på Ökern, 11 minuter med tunnelbana från centrala Oslo och endast 35 minuter med buss från Oslo flygplats Gardermoen. Se alla våra hotell i Oslo.

Cash free

Quality Hotel 33 är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kulinariska upplevelser

Quality Hotel 33 har höga ambitioner att vara bäst vid matupplevelser. I vår Top Floor Restaurant & Bar erbjuder vi en unik panoramautsikt över Oslo stad och Oslofjorden, med fönster på alla sidor. Här kan du njuta av allt från kockens hemmagjorda burger i vår bar, till en 6-rätters provsmakningsmeny i à la carte-restaurangen. Under sommarsäsongen har våra framstående kockar skapat en god sommarmeny för både unga och gamla! Vår restaurang "Main Floor" serverar utsökt frukost, lunch och middag för fester upp till 350 personer.

Historien om hotellet

Hotellet kännetecknas av konstverk från flera epoker som tillsammans skapar en unik balans mellan modern och historisk kultur. När arkitekt Erling Viksjø (1910 - 1971) såg sitt mästerverk i naturlig betongsteg i all sin brutala prakt på Økern 1968, var det med tanke på att byggnaden skulle vara ett effektivt huvudkontor för 4000 anställda i Standard Telefon och Kabelfabrik. Idag har byggnaden renoverats med respekt för den ursprungliga stilen, kombinerat med nya och moderna interiörer. Hotellet har möjlighet att ta emot många gäster på en gång och passar de stora konferenserna, liksom de mindre mötena.

Konferensrum för varje tillfälle

Vi är stolta att kunna erbjuda våra gäster en av huvudstadens bästa kurs och konferenshotell. Vi kan hjälpa dig att ordna allt från stora konferenser till mindre möten och festliga evenemang. Konferensavdelningen rymmer 17 toppmoderna konferenslokaler med en total kapacitet på upp till 980 deltagare. Med 242 rum kan vi också erbjuda evenemang med boende för upp till 578 personer.

Kontakt

  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norge

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanelinje 5 till Risløkka.

Buss

Buss nr 67 till Risløkke Alleén.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flygbuss F3 mot Bekkestua/Røa går tre gånger i timmen, gå av hållplats Risløkke Alleén. Som gäst på hotellet får du rabatterat pris på biljetten (med rabatten blir det bara 140 NOK). Be om en voucher i receptionen eller skicka ett mail till q.hotel33@strawberry.no

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi,
telefon +47 02323.

Om Quality Hotel 33

Antal hotellrum

242 st - 301 bäddar

Antal konferenslokaler

17 st - plats för 980 deltagare

Avstånd flygplats

Oslo flygplats, Gardermoen: 44 km,
ca 30 minuter med bil.

Avstånd Oslo centralstation

10 km, ca 15 minuter med bil.

Avstånd lokaltrafik

Tunnelbanestation Risløkka: ca 200 m
Busshållplats Risløkke Alleén: ca 200 m

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.