Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Välkommen till Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet hittar du i den moderna och lättillgängliga stadsdelen Hasle i Oslo. Hotellet har 211 rum, bar med uteservering, Bistro X, ett stort gym på hela 1600 kvm och konferenskapacitet för totalt 700 gäster.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Hasle Linie

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

När du bor på Quality Hotel™ Hasle Linie befinner du dig utanför den innersta stadskärnan i Oslo, men fortfarande centralt och har enkel tillgång till allt det vidunderliga huvudstaden har att bjuda på. Vill du äta en god middag eller ta en drink på en mysig uteservering, behöver du inte ens lämna hotellet.

I närheten av där det händer

Hotellet ligger i Hasle, centralt i Oslo, mellan Carl Berner, Løren, Sinsen och Tøyen. Hit tar du dig enkelt med både buss och tunnelbana. Det tar bara åtta minuter med tunnelbanan från Jernbanetorget, Oslos knutpunkt. Fun fact för dig som kan ditt Oslo: Det är faktiskt lika långt mellan Oslo S och Hasle som det är mellan Oslo S och Majorstuen.

The Social Bar & Bistro

Välkommen till The Social, den perfekta bistron och baren belägen i vårt hotell. Menyn erbjuder internationella bistroklassiker med en modern twist. Man säger att mat är det snabbaste vägen till våra hjärtan – och vi håller verkligen med. Oavsett om du söker en lättare bit eller en rejäl måltid, har vi något för alla. På sommaren rekommenderar vi vår mysiga uteservering.

Tillgänglighetsanpassat

Oavsett om du är rullstolsburen, har nedsatt syn eller hörsel, eller om du har allergier så ska du få en trevlig vistelse hos oss. Med genomgående funktionell design är Quality Hotel Hasle Linie tillgängligt för alla, från ankomst till avresa. Läs mer här.

Extra stort gym

Om du tycker det tråkigaste med att resa är att komma bort från dina träningsrutiner har du ingenting att grubbla över när du ska bo här. Hotellets gym på 1600 kvadratmeter har alla de maskiner och vikter du behöver till både styrke- och konditionssträning. Här tränar du som hotellgäst till ett rabatterat pris.

Det perfekta hotellet för familjer eller idrottslag

Quality Hotel™ Hasle Linie har 211 hotellrum, 408 sängar, tre stora familjerum och flera rum med bäddsoffa. Flera av hotellets dubbelrum har dessutom en connecting-dörr mellan varandra, något som är perfekt för familjer eller andra stora sällskap.

Konferens hos oss

Testa ett nytt hotell nästa gång du ska arrangera konferens – ta er tur till oss!  Vår största sal på 380 kvadratmeter har plats till 450 personer i biosittning.

Kontakt

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norge

Om Quality Hotel Hasle Linie

Antal hotellrum

211 rum

Konferenskapacitet

700 personer totalt

450 i biosittning i den största salen

350 vid långbord till middag

Hitta till hotellet

Till/från Gardermoen, Oslo flygplats

Flygbuss F5

T-bana och reseinformation

Linje 5 till Hasle och linje 4 till Løren

Använd Ruter appen eller ruter.no för mer information och tider

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi, telefon +47 02323

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.