Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Välkommen till Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet hittar du i den moderna och lättillgängliga stadsdelen Hasle i Oslo. Hotellet har 211 rum, bar med uteservering, Bistro X, ett stort gym på hela 1600 kvm och konferenskapacitet för totalt 700 gäster.

Quality Hotel™ Hasle Linie 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,8
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Hasle Linie

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Oavsett om du är rullstolsburen, har nedsatt syn eller hörsel, eller om du har allergier ska du få en härlig vistelse hos oss. Med genomgående funktionell design är Quality Hotel™ Hasle Linie tillgänglig för alla, från ankomst till avresa. 

Tilgänglighetsanpassade lokaler och hotellrum för människor med funktionsvariationer 

I mötesrummen och de gemensamma ytorna finns inga dörrtrösklar och allt finns på samma plan. Om du behöver hotellrum anpassat för dina behov har vi 23 hotellrum i alla rumskategorier förutom enkelrum och sviter som är anpassade för funktionsvariationer. Dessa är byggda efter rådande standard: utan höga trösklar, anpssade badrum och utrymme att ta sig runt med rullstol. Vi har också anslutande rum som kan bokas ifall du har behov av ledsagare. Vi kan även låna ut duschstolar vid behov, lämna bara en kommentar om detta vid bokning så sätter vi in den innan din ankomst.

För hotellgäster med nedsatt syn 

På hotellet finns vägvisare i golvet som leder till receptionen, restaurangen och hissar. Ledarhundar är självklart hjärtligt välkomna - de får egen hundsäng och vattenskål på rummet. Kom ihåg att informera oss om att du kommer med hund när du bokar. 

För hotellgäster med nedsatt hörsel

I receptionen finns vibrerande väckarklocka som väcker dig vid brandlarm. Bara fråga, så får du låna en. Om du är här på möte eller konferens så finns fasta talslingor installerade i vår största möteslokal. Annars finns en bärbar hörslinga som kan installeras vid behov. 

Allergier och anpassning

Allergisk? Gluten- och laktosfria produkter finns alltid på förfrågan, och i köket lagar kockarna god allergianpassad mat för den som behöver det. 

Vi svarar gärna på specifika frågor om du undrar något. Skicka bara en e-post till q.haslelinie@strawberry.no.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.