Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro är huset för hela staden, med plats och aktiviteter för alla som vill kika förbi och självklart med sovrum till alla som vill stanna. Här kan alla känna sig hemma, men samtidigt långt bort från vardagen.

Sommerro 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Ekspedisjonshallen

Möt upp vänner, kollegor eller familj i en härlig och avslappnad atmosfär fylld av jazzmusik, god mat och något gott i glaset. Här är dörrarna öppna för alla – hela dagen!

TAK

Välkommen upp till TAK! Restaurangen fokuserar på nordiska matskatter tillagade med japanska tekniker och smaker, och drivs av den prisvinnande kocken Frida Ronge.

Izakaya

Häng med till informell street food och cocktails på fantastiska Izakaya. Restaurangen ligger på hotellets sjunde våning med utsikt över Frogner, Oslo, fjorden och landsbygden.

Plah og Ahaan

Plah och Ahaan tar med dig till Thailand med sitt tvådelade restaurangkoncept. Dela på smårätter på Ahaan – eller testa thailändska autentiska smaker från Plahs avsmakningsmeny.

Barramon

Ta del av den baskiska kulturen på Barramon! Låt delikata smaker av läckra tapas tillsammans med underbara spanska viner ta dig med på en kulinarisk resa som du sent kommer att glömma.

To Søstre

Ett besök på To Søstre är ett härligt avbrott från vardagen. Här kan du njuta av Oslos bästa afternoon tea och följa med på en resa från salt till sött på en meny som ändras efter årstiderna.

Kafé Lucy

Lockar det med en americano och pain au chocolat på väg till jobbet? Eller är du kanske sugen på något gott efter ett långt arbetsmöte? Då är Kafé Lucy ett utmärkt val!

Vestkantbadet

Ett av Oslos äldsta bad öppnade 1 september 1932, och har nu återuppstått efter restaurering. Hos oss kan du ta en simtur eller ett bad omgivet av trevliga Art Deco-inspirerade interiördetaljer.

Mötesrum

Krohgsalen, Borgfeldtstuen, Direktørkontoret, Munthe og Styrerom er bare noen av møterommene vi har hos oss. La os samles på Sommerro! Uansett anledning.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.