Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro är huset för hela staden, med plats och aktiviteter för alla som vill kika förbi och självklart med sovrum till alla som vill stanna. Här kan alla känna sig hemma, men samtidigt långt bort från vardagen.

Sommerro 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,0
av 10
Betyg för Sommerro

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Vestkantbadet

Välkommen till en helt nybyggd relaxavdelning i Vestkantbadet, med moderna behandlingsrum för kropp och ansikte samt ett 400 m2 stort gym för medlemmar och hotellets gäster. Det kulturmärkta Vestkantbadet rymmer simbassäng, kallbad, torrbastu, infraröd bastu, relaxbutik, sex express-behandlingsrum för ansikte, hår och make-up och fyra behandlingsrum för högkvalitativa massageupplevelser för kropp, rygg och nacke.

Vestkantbadet Gym

Vestkantbadet Gym har ett unikt träningserbjudande för medlemmar och övernattningsgäster på hotellet. Vi har över 400 kvadratmeter med toppmodern träningsutrustning, som passar för allt från de som vill nå toppformen eller de som bara behöver lite energipåfyllnad. Vårt team är redo för att sätta ihop ett träningsupplägg efter just dina mål och behov. Vi rekommenderar både medlemmar och övernattningsgäster att kontakta oss för träningstips och anpassning av träningsprogram samt uppföljning.

Takterrass med bassäng och bastu

Avskärmat, men ändå centralt placerat på toppen av Frogner, ligger vår lilla relaxoas. En uppvärmd bassäng, rymliga solsängar och en bastu med stort fönster mot terrassen, ger dig den extra lyxiga hotellupplevelsen. Och inte minst; utsikt över hela Oslo.

Vestkantbadet sträcker sig från Sommerros undervåning hela vägen upp till takterrassen. Här har vi plats för 30 personer åt gången, med liggplats för 12 personer på solsängarna och 8 personer i bastun. Takterrassen är tillgänglig att boka för både hotellgäster och konferensgäster.

Ett komplett relaxparadis

För information, erbjudande, öppettider och bokning av behandlingar se här.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.