Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro är huset för hela staden, med plats och aktiviteter för alla som vill kika förbi och självklart med sovrum till alla som vill stanna. Här kan alla känna sig hemma, men samtidigt långt bort från vardagen.

Sommerro 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,6
av 10
Betyg för Sommerro

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Varmt välkommen till Sommerro. Med pool, bastur, charmiga hotellrum, barer och hotellets kronjuvel: en cirkelformad takrestaurang på två våningar med utsikt över stadsdelen Frogner. Detta hotell måste helt enkelt upplevas. 

ENERGI TILL HELA STADEN

Alla är välkomna till Sommerro. Det är ett hus fyllt med lounger, scener och samlingsplatser för alla som vill kika förbi, och sjävklart hotellrum för alla som vill stanna över natten! Det som tidigare var huvudkontoret till Oslo Lysverker har blivit 10 våningar av elektriska upplevelser, avkoppling och smaksensationer. På Sommerro kan alla känna sig hemma, men samtidigt långt långt borta från vardagen.

LJUS, KRAFT OCH VÄRME

De tre orden som blev inristade i elektricitetsverkets fasad för snart 100 år sedan utgör i dag Sommerros dna: ljus, kraft och värme. Sommerro är en social samlingspunkt där närboende och långväga gäster kan mötas, prata, skapa och slappna av. Människorna är Sommerro, och Sommerro kännetecknas av gästfrihet, mångfald och trevliga upplevelser.

VI SKA GE ENERGI TILL STADEN

På Sommerro kan du äta frukost i brasseriet och få kaffet serverat exakt så som du vill ha det - varje dag. Ta ett uppiggande dopp i det nyrenoverade Vestkantbadet, ett pass i vår splitter nya träningsavdelning eller bjuda in till möten, luncher och middagar i ett av våra kaféer, barer eller restauranger.

KULTUR

Med ett rikt program av konserter och arrangemang bjuder vi in till kulturella upplevelser året runt - allt från högläsning och vinprovning i Biblioteket till filmkvällar i Biografen och konserter med morgondagens stjärnor på Lysverker Scene. Alla våra scener, salar och mötesrum går att hyra privat, perfekt för bröllop, födelsedagsfirande eller idéverkstad med jobbet.

Vi ser fram emot att skapa oförglömliga minnen med dig på Solli plass. Välkommen till Sommerro!

Kontakt

  • Sommerrogata 1 0255 Oslo , Norge

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Nationaltheateret, 5 min promenad

Buss

Solli plass

Tåg

Nationaltheateret, 10 min promenad

Från flygplatsen

Flytog till Gardermoen och Torp

Taxi

Vi rekommenderar Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Sommerro

Antal rum

231 rum

Antal mötesrum

11

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.