Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

THE THIEF Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, ett hav av upplevelser. Med Oslos coolaste läge, på Tjuvholmen intill Astrup Fearnley-museet, stjäl THE THIEF sina gäster från den grå vardagen. Hotellet har 114 rum och sviter.

THE THIEF 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för THE THIEF

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Det är ingen hemlighet att THE THIEF har fokus på konst. De gemensamma utrymmena är fulla av exklusiva målningar och installationer, och varje rum är utsmyckade med olika konstverk.

Möbler

Vågad elegans med referenser till samtida konst och design är den gemensamma nämnaren för THIEF FURNISHING. Både norska och internationella designers som Antonio Citterio, Jonathan Adler, Bruno Rainaldis, Tom Dixon, Anne Haavind och Stokke Austad står bakom möbler och inredning.

THIEF ART

THIEF ART är hotellets samling av konst och konstupplevelser. Hotellet har en egen konstkurator, Sune Nordgren, som har handplockat verk till samlingen från norska och internationella konstnärer. Det är båda konstverk från etablerade och välkända artister som Andy Warhol, och andra verk från unga, blivande talanger.

Konst möter dig överallt i hotellet - och utanför. Installationer, fotografier och grafisk konst finns att beskåda i alla allmänna utrymmen och rum, och på den interaktiva hotell-tv:n finns olika typer av videokonst. Det finns även konst i hissarna, signerade den brittiska animationskonstnären Julian Opie.

THIEF ART handlar också om omgivningen och grannarna. Det handlar om Tjuvholmen. Det internationellt hyllade Astrup Fearnley Museum är hotellets närmsta granne, och tillsammans med den nyutvecklade skulpturparken vid fjorden samt holmens övriga gallerier hittar du här Oslos samlingspunkt för samtida konst.

Men THE THIEF har också konst- och designpartners längre österut i Oslo. Hotellets samarbete med DogA, Norsk Design och Arkitektursenter, ger THIEF ART ett spännande samspel mellan design och arkitektur. En naturlig förlängning av konceptet, som uttrycks genom hotellets satsning på norsk och internationell design i inredningen.

Astrup Fearnley Museum

Hotellet ligger mitt emot nya Astrup Fearnley Museum på Tjuvholmen och det berömda konstmuseet är en av våra viktigaste samarbetspartners. THE THIEF och Astrup Fearnley har tecknat ett unikt avtal som innebär hotellet får låna verk ur museets samling och visa dem på strategiska platser på hotellet. Med detta samarbete kan Sune Nordgren skapa intressanta möten med det bästa av internationell samtidskonst, och så skapar THE THIEF positiva och minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Gäster boende på THE THIEF har självklart fri entré till Astrup Fearnely Museum.

Öppettider Astrup Fearnley Museum

Tisdag/onsdag/fredag: 10.00 - 19.00
Torsdagar: 10.00 - 22.00
Lördag/söndag: 10.00 - 18.00

Måndagar stängt.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.