Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

THE THIEF Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, ett hav av upplevelser. Med Oslos coolaste läge, på Tjuvholmen intill Astrup Fearnley-museet, stjäl THE THIEF sina gäster från den grå vardagen. Hotellet har 114 rum och sviter.

THE THIEF 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för THE THIEF

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På THE THIEF finns ett urval av helt olika och unika sviter.

Juniorsvit

Juniorsviten passar för dig som vill ha lite extra svängrum. Konsten är handplockad, liksom på resten av hotellet. Sviten har ett rymligt separat sovrum och stort badrum i vit Vittorio-marmor, med badkar och separat rainforest shower. Detaljer som duntäcken och kuddar från Høie, THE THIEF-designad badrock från Maggie Wonka samt pläd från Røros Tweed, ser till att du har det bekvämt.

Apparatjik-sviten

Låt videokonst, musik, discotextiler och konstinstallationer signerat supergruppen Apparatjik bli en del av hotellupplevelsen!

Det här är en av de mest unika hotellsviterna i Oslo, specialdesignad av konstnärskollektivet och supergruppen Apparatjik (med medlemmar från A-HA, Coldplay och Mew) och inredningsarkitekten Karina Holmen. Sviten är THE THIEF i ett nötskal. Exklusiv och snygg, i symbios med det bästa som konstvärlden har att erbjuda. Discotextiler, videokonst, tryck, pixelmönstrade mattor och en egen vinylspelare är några utvalda delar av inredningen.

The Oslo Suite

The Oslo Suite är THE THIEF:s stora stolthet. Sviten, som är 160 kvadratmeter stor och med egen takterass, bjuder på skräddarsydd hotelldesign. Här finns oändliga möjligheter; öppen spis, bar, separat sovrum, matsal och walk-in closet. Om de ursprungliga 160 kvadratmeterna räcker till finns en förbindelsedörr till sviterna bredvid.

Norska och internationella toppdesigners står bakom möbler och inredning. Den mest framträdande konstnären är nog Sir Peter Blake, känd för att ha ritat omslaget till Beatles-skivan Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band. Hans konstprojekt The Oslo Suite har gett namn till sviten, där tre av hans originalcollage pryder väggarna. Verken är inspirerade av norska sevärdheter. Svitens privata takterrass har exklusiva möbler designade av Patricia Urquiola och Antonio Citterio, och utsikt i alla riktningar. Också inomhus ger The Oslo Suite dig upplevelsen av att vara på Oslos tak - nästan ute på fjorden - med spektakulär utsikt från fönstren som sträcker sig längs hela fasaden.

Boka sviter

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
telefon +47 24 00 40 00, eller
via

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.