Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Porsgrunn Porsgrunn ,  Norge

Comfort Hotel® Porsgrunn

Porsgrunn,  Norge

Comfort Hotel Porsgrunn, ett nytt og modernt hotell mitt i centrala Porsgrunn. Välkommen till ett härligt hotell med 134 snygga hotellrum, Barception, gym och spännande mötes- och konferensrum.

Comfort Hotel® Porsgrunn 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Comfort Hotel Porsgrunn! Hotellet har 134 moderna rum, specialdesignade sviter med bl.a. egen takterrass, gym med utsikt över kuststaden, parkeringsgarage under mark och spännande konferensfaciliteter. Här kan både gäster och lokalbefolkning jobba, äta, ha möten och sällskap i en avslappnad atmosfär.

Din nya hotellupplevelse i Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn ligger mitt i hjärtat av stan, ett stenkast från tågstationen och bussterminalen. Med gångavstånd till shopping, restauranger, sevärdheter och kollektivtrafik, bor du så centralt som det bara går i Porsgrunn. Ät god och ekologisk frukost för den bästa starten på dagen, träna till en underbar panoramautsikt i gymmet på 8:e våningen eller koppla av i lobbyn med ett glas vin eller en kopp kaffe i vår Barception som har öppet dygnet runt. Håll möte, seminarium eller kurs i ett av våra 6 moderna mötesrum, och inte minst, övernatta i våra bekväma rum. Allt till ett attraktivt pris!

Enkel och snabb mat hela dygnet

Comfort Hotel satsar på mat som är enkel, god och bra för både kropp och miljö. I vår Barception finner du smårätter, snacks, kaffe, öl och annat gott. Vår frukost är en hybrid mellan en klassisk hotellbuffet och kaféfrukost. Vi har grönt fokus och ser till att inkludera det du är sugen på, men vi skippar onödigt överflöd. Se alla våra serviceerbjudanden här.

Allt från Standardrum till toppsviter

Hos oss kan du alltid sova gott. Boka en övernattning i en av våra 5 unika sviter för det där lilla extra. Sviterna är ca 45 kvadratmeter stora och inredda efter olika teman som "UrbanFriends, "GirlPower" och SportsSuite. I toppsviten "The Eye" kan du ligga i sängen med halva kroppen i ett "glasöga" ut från hotellet och njuta av utsikten över Porsgrunn stad. Boka din hotellnatt och upplev det för dig själv!

  • Kammerherreløkka 3 3915 Porsgrunn , Norge

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss- och tågterminalen i Porsgrunn

Från Torp flygplats, Sandefjord

Grenlandekspessen til Porsgrunn station

Taxi

Vi rekommenderar Grenland Taxi,
telefon: +47 03536

Om Comfort Hotel Porsgrunn

Antal hotellrum

134 rum - 261 sengeplatser

Avstånd till flygplats

Torp Sandefjord lufthavn, 45 km, ca. 30 minuter med bil/taxi.

Avstånd lokaltrafik

Porsgrunn sentralstasjon - 500m. Porsgrunn bussterminal - 40 meter från hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.