Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stor lokal med utsikt på Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Den stora lokalen "Faith Hope Love" på Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond välkomnar dig till Forus-området, mitt i den expansiva internationella affärsmiljön i Stavangerregionen. Här kan du njuta av alla bekvämligheter som ett nytt och framåtblickande hotell har att bjuda på.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Pond

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Pond är en frisk fläkt i ett expansivt område, nära både Stavanger och Sola flygplats. Hotellet, som öppnade 2016, bjuder på en avslappnad och trivsam atmosfär som passar utmärkt för informella samtal och viktiga möten.

Ett komplett konferenshotell

Quality Hotel Pond är ett komplett fullservicehotell med konferensanläggning. Med våra 184 rum, åtta konferenslokaler och kapacitet att ta emot 150 personer kan vi hjälpa dig med allt från mindre möten till stora konferenser, bankettmiddagar och events. I loungen får du en paus mellan viktiga samtal och utmanande möten. I Brasserie X kan du beställa en god affärslunch eller en spännande konferensmiddag med kollegor och affärsbekanta. 

Läge

Med 10 minuter till Stavanger och 10 minuter till Sola flygplats är det nära till såväl kommunikationer som områdets internationella företag.  

The Social Bar & Bistro

I hotellets restaurang, The Social Bar & Bistro, kan du avnjuta bistrorätter av högsta klass. Oavsett om du är vrålhungrig eller bara lite småsugen så finns något som passar dig.

Aktiviteter

På Quality Hotel Pond kan du träna i vårt moderna gym eller koppla av i vår lounge med en omgång shuffleboard eller fotbollsspel och ta något gott att dricka. Du kan också ta en runda på områdets bästa golfbana, som ligger på en kort promenads avstånd, eller besök gallerian Kvadrat med 155 butiker. Här kan du se alla våra hotell i Stavanger .

Kontakt

  • Koppholen 17 4313 Sandnes , Norge

Om Quality Hotel Pond

Antal rum

184 st

Antal konferenslokaler

8 st - plats för upp till 150 personer

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats, Sola: 6 km

Hitta till hotellet

Buss

Ta lokalbuss till hållplats Koppholen, ca 200 m från hotellet. Bussarna går till och från Stavanger centrum och Sandnes centrum.

Tåg

Ta lokaltåg till Gausel station, ca. 3,4 km från hotellet. Tågen går till och från Stavanger centrum och Sandnes centrum. Från Gausel station går lokalbussar till hållplats Koppholen.

Från Stavanger Sola flygplats

Ta lokalbuss från flygplatsen till Tvedtsenteret, ca. 1 km från hotellet. Därifrån går det lokalbussar var femte minut til hållplats Koppholen.

Taxi

Vi rekommenderar Sandnes Taxi, telefon +47 51 66 16 00, och Sola Taxi, telefon, +47 51 65 04 44.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.