Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Residence Sandnes ,  Norge

Quality Hotel™ Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence är ett nyrenoverat konferenshotell i centrala Sandnes, bara 15 minuter från Stavanger Sola flygplats. Hotellet erbjuder 12 konferenslokaler med kapacitet för 650 personer och ligger granne med ett shoppingcenter och en biograf.

Quality Hotel™ Residence 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Residence

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel™ Residence ligger i centrum av Sandnes och är ett fullservice konferenshotell. Hotellet passar perfekt för de flesta arrangemang och tillfällen. 

Läge

Hotellet ligger i orten Sandnes, bara 15 minuters bilfärd från Stavanger Lufthavn Sola och 12 kilometer från Stavanger. Ska du hålla kurser, konferenser eller evenemang där deltagarna flyger in från andra städer eller länder är detta rätt hotell för dig. 

Hotellet

Quality Hotel™ Residence erbjuder luftiga och ljusa rum. Om du vill passa på att få upp pulsen när du är här så kan du besöka vår granne, MUDO GYM, där du betalar 85 NOK per träningstillfälle. 

Kurs och konferens 

Hotellets kurs- och konferensavdelning är hela 1 400 kvadratmeter stort, med stilfulla och flexibla mötesrum och gemensamma ytor. Här finns salar med kapacitet på upp till 350 personer. Dessa kan delas upp i mindre rum vid behov. Quality Hotel™ Residence är en del av en stor galleria med butiker och biograf i samma byggnad.

Hela familjens hotell

Shuffleboard, stora familjerum och inte minst närheten till biograf, Rutenparken, Vitenfabrikken och Kongeparken gör Quality Hotel™ Residence till ett hotell för hela familjen. Stora gemensamma ytor är spännande för små upptäckare, och det serveras alltid barnvänliga alternativ under våra måltider. Hotellet är också en perfekt utgångspunkt när man vill utforska vackra Jærstrender, den storslagna attraktionen Preikestolen och staden. 

The Social Bar & Bistro

Välkommen till The Social Bar & Bistro! Vår meny är komponerad för att erbjuda klassiska bistrorätter med en modern twist. Oavsett om du är ute efter en liten munsbit eller en komplett måltid så har vi något som passar dig. 

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge

Hitta till hotellet

Från och till Stavanger Lufthavn Sola

Rutebuss nummer 42, eller taxi.

Vi rekommenderar Sandnes Taxi, telefon +47 51 66 16 00.

Om Quality Hotel Residence

Antal hotellrum

160 st - 315 bäddar

Antal konferenslokaler

12 st - plats för upp till 650 deltagare

Avstånd Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minuter med buss eller bil

Avstånd lokaltrafik

Sandnes centrum (buss och tåg):
200 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.