Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger 50 minuters bilväg från Oslo och är ett av Norges största familje- och konferenshotell. För familjebesökaren finns Superland och Badeland. Konferensgäster kan mötas i våra moderna lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Sarpsborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Äventyrsbadet Badeland är en 2000 kvadratmeter stor del av Superland. Här finns flera bassänger, vattenrutschbanor, virvelkanal, bubbelpool och en svamp.

Priser

Badeland: 125 NOK per person (3 år +)
Badeland + Superland: 150 NOK per person (3 år +)

Öppet för alla

Badeland är öppet för alla, oavsett om du är övernattande hotellgäst, konferensdeltagare eller om du vill komma på ett besök med vänner och familj över dagen. Biljetter kan köpas som tillägg i hotellövernattingen.

Svampen

Badglädje för stora och små! Det är alltid spännande att springa genom den vattensprutande svampen, eller bara stå still i skyfallet under den.

Space Bowlen

Garanterat pirr i magen! Du åker ner i ett 24 meter långt rör och kommer sedan ut i en ”skål”. Där snurrar du runt några varv innan du ramlar ner i en 1,8 meter djup bassäng, antingen med benen eller med huvudet först. Space Bowlen har en åldersgräns på 9 år.

25-metersbassängen

Vår 25-metersbassäng är 1,6 meter som djupast och har fyra motionsbanor. Två är alltid öppna för dig som vill motionssimma.

Relaxavdelningen

I relaxavdelningen kan du bada i 34 grader varmt vatten, sitta en stund i lugn och ro i ångbastun eller varför inte ta ett svalkande dopp i vår kalla pool? Om föräldrar och barn under 15 år vill dra sig undan en stund från de stora bassängerna finns det möjlighet att gömma sig i vår relaxavdelning. Där är tempot lugnare, vattentemperaturen högre och stojet lämnas utanför.

Omklädningsrum och skåp

Vi har 600 skåp och använder oss av en ”låsklocka” med RFID-chip, som gör att du kan låsa in dina saker tryggt och smidigt. Klockan är obligatorisk för de som vill använda ett skåp. Kommer ni en familj ihop så köper ni så många klockor som antal skåp ni behöver. Klockan kan du sedan spara och använda nästa gång du besöker Badeland. 

Badelands regler

Vi har 12 års åldersgräns för att vistas i Badeland på egen hand. Vänligen respektera att barn under 12 år behöver ha med sig en vuxen som är över 18 år. Vi har även badvakter som hjälper till att hålla området över uppsikt och ser till att alla som är här är trygga. För att hålla rent och fint ber vi också alla som ska vistas i Badeland att duscha och tvätta både kropp och knopp innan de hoppar ner i vattnet. 

Öppettider Superland/Badeland

Superland och Badeland - Öppettider

Måndag - lördag: 09:00 - 21:00
Söndag: 09:00 - 18:00

Sista dagen under alla lov har samma öppettider som en söndag.

Café Sulten Öppettider

Måndag - fredag: 16:00 - 20:00 
Lördag: 12:00 - 20:00
Söndag: 12:00 - 17:00

OBS: Öppettider kan variera i sommarperioden och storhelger.
Ta kontakt med oss för att få reda på aktuella öppettider.
Obs: badeland är stängt 17 maj

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.