Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Med Sognefjordens bästa läge, är Quality Hotel Sogndal den perfekta utgångspunkten för unika naturupplevelser. Vi har 226 rum, konferenskapacitet för upp till 1000 personer, restauranger och bar, och ligger mitt i Vestland fylke.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Sogndal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Quality Hotel Sogndal hittar du fantastisk mat och något gott att dricka i våra vackra lokaler. Stor middag, privata sällskap, frukost eller lunch - välkommen in!

Eppel Bar och Restaurant

Eppel Bar & Restaurant är en av flera restauranger på Quality Hotel Sogndal. Här får du ta del av den goda maten som våra duktiga kockar är kända för. Eppel är även en social mötesplats och har ett välfyllt utbud i baren. Vi har naturligtvis ett brett sortiment av internationella drycker, men också lokala varianter från bland annat Balder och Balholm, i tillägg till en rad olika kaffedrinkar, cocktails, Prosecco, mineralvatten och juice. Efter middagen, löprundan, konferensen eller helt enkelt en lång dag, är det avslappnande att sätta sig ned med et glas med något gott i. På våren och sommaren är det en unik känsla att sitta på hotellets uteplats med fjället och Sogndalsälven som utsikt. Här kan du enkelt beställa via QR-kod. Medan bartendern förbereder din dryck så kan du luta dig tillbaka och bara njuta.

Vågal Burger and Gin

Med förstklassiga råvaror och fantastiska kockar bjuder vi in dig till en spännande matupplevelse varje dag. Menyn på Vågal Burger and Gin är en dröm för dig som älskar hamburgare. Det finns även klassiska alternativ som biff eller vegetariskt. Här är det härliga lokaler som ger en oformell och trevlig stämning för dig att njuta av din måltid.

La Pergola

Här välkomnas du av italiensk smak och atmosfär. La Pergola är en mysig liten "ristorante" med goda pizzor, spröda sallader, pasta, läckra desserter och vår specialitet: grillade kötträtter. Allt är lagat från grunden med den sanna smaken av Italien.

Måltider

Ska du iväg tidigt? Då ordnar vi gärna en liten "Early Bird"-frukost till dig. Lunch serveras efter begäran men i receptionen kan du alltid hitta några alternativ om du är småhungrig.

Privata sällskap och catering

Konfirmation, bröllop, jubileum eller en privat fest? Vi kan hjälpa dig med att skräddarsy så att det passar dig och dina gäster. Läs mer om våra privata sällskaps- och cateringalternativ här.

Gym och träning

Ta gärna en tur till vår samarbetspartner, Spenst Sogndal - här får våra hotellgäster träna gratis. Alla möjliga redskap för styrke- och konditionsträning hittar du i gymmet som ligger på gatuplan i Kulturhuset, endast några minuters promenad från hotellet. Kom ihåg att hämta ut ett passerkort i hotellets reception.

Fråga oss gärna om träningsmöjligheter i närheten av hotellet. Du kan bland annat spela squash på Idrettsenteret, Campus eller utforska de olika vandringslederna i området.

Kontakt och bordsbokning

Varmt välkommen att kontakta oss på
telefon +47 57 62 77 00 eller via
 q.sogndal@strawberry.no för mer information och bokning.

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.30 - 10.30

Eppel Bar

Tisdag - lördag: 19.00 - 24.00

Eppel Restaurant

Måndag: 18.30 - 21.00
Tisdag: 18.30 - 21.00
Onsdag: 18.30 - 21.00
Torsdag: 18.30 - 21.00
Fredag: 18.30 - 21.00
Lördag: 18.30 - 21.00
Söndag: 18.30 - 21.00

Vågal Burger and Gin

Måndag - lördag: 15.00 - 23.00
Söndag: 14.00 - 22.00

Köket stänger 60 minuter före stängning.

La Pergola

Tisdag - lördag: 16.00 - 22.30

Köket stänger 22.00, pizza till 22.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.