Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder god mat på The Social Bar & Bistro.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Quality Airport Hotel Stavanger

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Airport Hotel Stavanger är inte bara ett hotell som lägger stort fokus på möten och konferenser. Vi har också stort fokus på god mat och dryck. Där du som gäst har flera alternativ att välja mellan.

Q-Zone

Q-Zone är den sociala mötesplatsen där gäster kan samlas och ha en rolig kväll. Q-Zone ligger på entréplan intill baren och är öppet dygnet runt. Här kan man umgås med familj, vänner och kollegor i alla åldrar, spela shuffleboard och fotbollsspel. Låna utrustning till shuffleboard och fotbollsspel gratis i receptionen. Det finns gott om sittgrupper där man kan koppla av och njuta av något gott i glaset från baren. Vad sägs om att lära känna dina kollegor lite bättre med våra spännande FuelBox-kort? Här är det varmt och trivsamt med musik i bakgrunden. Baren är öppen för försäljning av dryck och snacks.

Lunch

Vi skäms inte för att säga att vi har regionens bästa lunchbuffé. Här finns det mesta du kan önska dig. Och för dig som är på konferens är det extra viktigt med en god lunch, för att ladda batterierna till resten av dagen.

Smårätter och fika

Ibland går tiden mellan lunch och middag alldeles för sakta. En paus med något att tugga på brukar vara lösningen. Vi erbjuder fika och smårätter om så önskas.

Söndagsbuffé

Vår fantastiska söndagsbuffé är känd i hela närområdet! Varje söndag mellan 12.30 - 16.00 dukar vi upp vår stora buffé med kalla och varma rätter, frukt och dessert. Alla barn är välkomna till vårt lekrum med aktiviteter, film och spel.

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Söndagsbuffé

Måndag: - 
Tisdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: - 
Lördag: - 
Söndag: 12.30 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.