Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder god mat på The Social Bar & Bistro.

Quality Airport Hotel Stavanger 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,4
av 10
Betyg för Quality Airport Hotel Stavanger

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Quality Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell nära Stavangers flygplats Sola. Som regionens största konferenshotell har vi stor erfarenhet av att anordna alla typer av arrangemang. Besök gärna The Social Bar & Bistro för något gott att äta och dricka. Välkommen! 

Läge

Hotellets centrala läge i förhållande till Stavanger flygplats och Stavanger med omnejd gör det till ett självklart alternativ för både konferenser och en avkopplande helg. Här finns mycket att se och upptäcka, bland annat den fina stranden Sola, Flyghistoriska Museet, Arkeologiska Museet, Solstranden golfklubb och Viking Stadion. Här kan du läsa mer om alla våra hotell i Sola och Stavanger.

The Social Bar & Bistro

Välkommen till hotellets mysig bar och bistro. Njut av klassiska bistrorätter med moderna influenser, kall öl och goda viner. Eller varför inte beställa en trevlig drink? The Social Stavanger är den naturliga mötesplatsen för såväl hotellgäster som grannar i närheten. 

Konferens hos oss

Quality Hotel Stavangers konferensavdelning består av 19 mötesrum och kan ta emot upp till 950 personer. Alla rum är utrustande med den senaste tekniken vad gäller ljus, ljud och luft. Vår engagerade och lösningsorienterade personal hjälper dig med all planering och logistik så att du kan fokusera på innehållet.

Hälsa och mat

Efter en krävande konferens kan du återfå energin i vår hälsostudio eller njuta av en god måltid i restaurangen med bar och salonger. Restaurangen har en ljus och avslappnad atmosfär med panoramautsikt över flygplatsen som ger en unik inramning till måltiden. Restaurangens engagerade stab kan också hjälpa till att arrangera event som bröllop, festmiddagar och temafester.

Kontakt

  • Sømmeveien 1 4055 Sola , Norge

Hitta till hotellet

Flygbuss

Flygbussen går var femtonde minut från ankomsthallen på Sola Lufthavn.

Buss

Buss nr 42 går två gånger i timmen från ankomsthallen på Sola Lufthavn.

Taxi

Vi rekommenderar Sola Taxi +47 51-65 04 44. 

Om Quality Airport Hotel Stavanger

Antal hotellrum

273 st -  394 bäddar

Antal konferenslokaler

19 st - plats för över 950 deltagare

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats, Sola: 1,2 km,
20 min promenad.

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Quality Airport Hotel: 50 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.