Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Airport Hotel Stavanger Sola ,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger

Sola,  Norge

Quality Airport Hotel Stavanger är ett modernt konferenshotell som ligger inbäddat i en lantlig idyll nära Stavangers flygplats Sola. Hotellet kan ta emot upp till 950 personer och erbjuder det nystartade Brasserie X.

Quality Airport Hotel Stavanger 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Quality Airport Hotel Stavanger bjuder på en frukostbuffé med många goda, sunda och ekologiska alternativ. Fråga oss så gör vi smoothies och omelett till dig varje morgon. Välkommen till en riktig hotellfrukost!

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Håll dig i form i vårt nya, fräscha gym! Här finns bland annat multigym, crosstrainer, spinningcykel och löpband. Som hotellgäst har du kostnadsfri tillgång till gymmet, dygnet runt, och kommer in med ditt nyckelkort.

Öppettider

Alla dagar dygnet runt.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Logga bara in på Strawberry guest, du behöver inget lösenord. Wifi är tillgängligt dygnet runt. Enklare kan det knappast bli.

Quality Hotel™ Start

Quality Hotel™ Start är vår frukost för folk i farten. För en snabb och enkel start på dagen: ta med en kopp kaffe och något lätt att äta innan du lämnar oss. Early Bird serveras i resepsjonen tidigt på morgonkvisten.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.