Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa är ett av Norges största spahotell, bara 40 min från svenska gränsen. Beläget vid havet och med gångavstånd till Sons centrum. Upplev den goda atmosfären präglad av maritim historia, på konferens, med kärleken eller med vänner.

Son Spa 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
4,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

4,0
av 10
Betyg för Son Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Son Spa ligger vid Oslofjorden i staden Son, mitt emellan svenska gränsen och Oslo. Hotellets unika atmosfär och interiör är präglad av områdets maritima historia, vilket skänker en unik känsla till ditt spa- eller konferensbesök. 

Sundhet och wellness 

På Son Spa sätter vi sundhet och välbefinnande i fokus, både i våra 148 hotellrum, i våra 14 konferensrum och inte minst i vårat spaavdelning där du kan njuta av både avslappnande och uppfriskande behandlingar. Vi riktar in oss på inom- och utomhusaktiviteter, träning och god och nyttig mat. Vår restaurang erbjuder dig läckra måltider, som också är bra och sunda för hälsan.

Närkontakt med skärgården och naturen 

Med en fantastisk uteservering och egen gästhamn för hotellgäster är det här spahotellet för dig som vill ha lika nära till havet som till skärgårdsnaturen. Paddla kajak på Oslofjorden eller vandra längs den natursköna vandringsleden "kyststien" som passerar förbi hotellet. Vill du hellre koppla av och njuta av lugn och ro rekommenderar vi en bok, något gott att dricka och en stund på vår stora veranda, med utsikt över fjorden och fjällen. 

Son Spa

Son Spa breder ut sig över hela 2000 kvadratmeter och erbjuder en av Norges största spaavdelningar med en mängd möjligheter till avkoppling och alla slags behandlingar. Besök första våningen där en rad pooler, bastur och utomhusjacuzzin väntar, eller prova vårt egna spakoncept Circle of Senses, där en spaguide vägleder dig genom olika stationer. Vi har också ett generöst utbud för dig som vill unna dig en härlig massage, body wrap eller behandling.  

Konferens

Vi ordnar och planerar för alla typer av kurser och konferenser för upp till 150 deltagare. Alla våra mötesrum erbjuder en fantastisk havsutsikt, som ger naturligt ljus och som inspirerar till kreativieten. Vi finns tillgängliga och hjälper er både före och under kursen eller konferensen, så att ni får en så bra och givande upplevelse och vistelse som möjligt. Vi hjälper er också att sätta fart på konferensen med en eller flera aktiviteter. Vad sägs som spa, mat eller en båtupplevelse?

Sällskap och privata sittningar

Vår restaurang passar perfekt för er som vill arrangera fester eller privata sittningar, oavsett tillfälle och antal gäster. Kombinera ert restaurangbesök med en avkopplande stund i vårt spa och avsluta dagen med en god drink i baren eller ute på verandan. Från båda platserna kan du njuta av solnedgången över Oslofjorden. 

Kontakt

  • Telefon: +47 64 98 48 00
  • Fax: +47 64 98 48 99
  • E-post: stay@sonspa.no
  • Org. nr: 991 377 891
  • Hollandveien 1555 Son , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg från Oslo mot Moss till Sonsveien station (ca 40 min), därifrån fem minuter med taxi till hotellet. 

Från Moss Lufthavn Rygge

Buss från Moss till Son station (ca 20 min). Därifrån fem minuter med taxi till hotellet. 

Från Oslo Aiport Gardermoen

Flygbuss från Gardermoen till Son station (ca 1 timme och 10 min). Därifrån fem minuter med taxi till hotellet. 

Taxi

Vi rekommenderar Follo Taxi,
telefon +47-064 85.

Om Son Spa

Antal hotellrum

148 st - 444 bäddar

Antal konferenslokaler

14 st - plats för över 180 deltagare

Avstånd flygplats

Oslo Aiport Gardermoen: 97 km,
ca 1 timme och 10 minuter med bil. 

Övriga avstånd

Svinesundsbron: 70 km,
ca 45 minuter med bil.
Oslo: 50 km, ca 40 minuter med bil. 

Avstånd kollektivtrafik

Busshållplats Son: 500 meter.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.