Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Välkommen till Stavanger-regionens största och mest spännande design- och konferenshotell! Clarion Hotel Energy osar av energi, konst och design. Här är omgivningen skapad för att inspirera dig.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Energy

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Energy är konst, visionär arkitektur, design och inspiration. Vi är Norges största och mest spännande design- och konferenshotell med arkitektur av Snøhetta. Hotellet har möbler från Arne Jacobsen, belysning från Flos & Philip Starck, interiör från Montana och konst av Kjell Pahr-Iversen. Med placering vid Stavanger Forum och gångbro till DnB Arena finns allt inom räckhåll.

Energisk stad

Stavanger är Norges energihuvudstad. Det är en gammal, charmerande stad med moderna inslag som bjuder på många upplevelser, en rik natur och ett mångfacetterat kulturliv. Både affärsresenärer och turister strömmar till Stavanger. Antingen tar de del av stadens affärsliv, eller så kommer de för att ta del av ett idrottsevenemang eller Stavangers mäktiga natur, som för exempelvis Preikestolen. I hjärtat av allt detta vid ingången till idrotts- och kongressområdet Stavanger Forum hittar du vårt hotell, Clarion Hotel Energy.

Arkitektur-, design- och miljöhotell

Det är inte bara Clarion Hotel Energys läge som är unikt. Hotellet är designat av den internationellt erkända arkitektfirman Snøhetta. Hotellet kan være et imponerende syn, inspirerat av Preikestolens karaktäristiska form och täckt med aluminiumplattor som hänvisar till Stavangers konservtradition. De yttre karaktärsdragen fortsätter inuti hotellet. Den designkunnige kan känna igen möblerna som kommer från Arne Jakobsen samt detaljer av Philippe Starck, Floss och Montana över hela hotellet. 

Hotellet satsar också på miljön och är energiklassat i A-kategorin.

Unika konferensfaciliteter

Clarion Hotel Energy har ett brett utbud av konferenslokaler och flexibla lösningar för alltifrån 2 till 1000 personer, på totalt 1800 kvadratmeter. Hotellets entréplan bjuder på en skön atmosfär med möbelgalleri, spännande smaker i restaurang Kitchen & Table och uppfriskande drycker i baren. Via en gångbro är det direkt ingång till Stavanger Oilers hemmaplan och eventarenan DNB-arena, något som ger möjlighet för arrangemang för upp til 4500 personer precis vid hotellet.

The Social Bar & Bistro

Välkommen till The Social Bar & Bistro, den perfekta bistron och baren belägen i vårt hotell. Vår meny är utformad för att erbjuda en kombination av internationella bistroklassiker med en modern twist. Man säger att mat är den snabbaste vägen till våra hjärtan, och vi håller verkligen med. Oavsett om du söker en lättare bit eller en rejäl måltid, har vi något för alla.

Träning, konst och shopping

Hotellet har ett väl utrustat gym och idylliska Mosvannet, Stokkavannet och Sormaka ligger i direkt närhet till Clarion Hotel Energy. Utanför hotellets dörrar kan du låta dig inspireras på Stavanger Konstmuseum eller shoppa på Madla Amfi Senter. Se alla våra hotell i Stavanger här. Det är också nära till flygplatsen och Sola, som du kan läsa om här.

Utanför hotellet finns elektriska bilar och cyklar till utlåning.

Välkommen till Clarion Hotel Energy - The Energy of Stavanger!

Kontakt

  • Ishockeyveien 2 4021 Stavanger , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Stavanger station,
byt här till buss.

Buss

Busslinje 3, 6, 7, 9 och 29
från Stavanger centrum/Bussterminalen.
Till hotellet: gå av hållplats Stavanger Turnhall
Från hotellet: gå på hållplats DnB Arena

Från Stavanger flygplats, Sola

Flygbuss till hållplats
Stavanger Turnhall/DnB Arena.

Taxi

Vi rekommenderar Stavanger Taxi,
telefon +47 51 90 90 90.

Om Clarion Hotel Energy

Antal hotellrum

400 st - 800 bäddar

Antal konferenslokaler

14 st - kapacitet för 1000 personer

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats, Sola: ca 13 km

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.