Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Airport Hotel Værnes Stjördal ,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjördal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes är ett konferenshotell som ligger i Stjørdal centrum. Vi ligger bara 2,5 kilometer från Trondheims flygplats Værnes och 35 minuter från Trondheim centrum, med goda buss- och tågförbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,6
av 10
Betyg för Quality Airport Hotel Værnes

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

God mat och dryck är viktiga element för en lyckad hotellvistelse.

Frukost

Frukosten är dagens viktigste måltid och vi erbjuder en innehållsrik och varierad frukostbuffé så att du får den bästa möjliga starten på dagen.

Lunch - endast vid förfrågan

Vi vågar påstå att vi har regionens bästa lunchbuffé. På bordet hittar du det mesta du kan önska dig, och lite till. Vi vet nämligen att lunchen ska ge våra konferensgäster extra energi och inspiration, och det tar vi med oss i matlagningen. 

Vi erbjuder lunch alla dagar utom söndag.

Q-Zone

Q-Zone är hotellets sociala mötesplats, där våra gäster och förbipasserande kan koppla av och ha det skojigt. Här kan ni samlas runt vårt shuffleboard för en vänskapstävling, eller är ni kanske mer intresserade av en omgång av Foosball? Vi har både och! Låna puck och boll i receptionen. Q-Zone handlar inte bara om spel, vi har också flera behagliga sittgrupper där ni kan sätta er ner och slappna av med en kopp kaffe eller något gott från baren. Du kan också utmana dina näras kunskaper med våra Fuelbox-kort, som har mer än 100 festliga frågor i olika kategorier. Q-Zone ligger i vårt TV-rum, som har öppen spis, på våning 1. Du måste gå förbi receptionen för att komma till baren, men det är bara några få meter. Vår Lounge24 är placerad i Q-Zone.

Quality Hotel Breaks

Behöver du lite påfyllning av energi under dagen? Som konferensgäst hos oss har du fri tillgång till både popcorn och mjukglass med olika sorters strössel.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.