Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har öppnat igen med modern komfort i historiska omgivningar. Med fantastiskt läge i den arktiska metropolen Longyearbyen, står 88 premiumrum och sviter, restaurang och bar redo att önska dig välkommen till ditt nästa äventyr!

Funken Lodge 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till världens nordligaste cocktail- och champagnebar på Funken Lodge i Svalbard. Njut av cocktails, vin, alkoholfria drycker och ett bra urval av champagne i en avslappnad och stämningsfull miljö.

Longyearbyens enda specialiserade cocktail- och champagnebar

Funken Bar var Longyearbyens första bar med mixade drinkar och är idag den enda specialiserade cocktailbaren i staden. Funken Bar erbjuder ett brett urval av premiumdrycker och en vinlista som innehåller årgångsviner från hela världen, och ett exklusivt urval av champagne, serverat av Svalbards snyggaste bartender. Den intima, men rymliga baren är designad för att ge känslan av en varm och lugn oas. Ta dig en drink eller två i världens nordligaste cocktailbar.

Lugn stämning i Peisestuen

Funken Bar är en självskriven mötesplats när du har lite tid över. Intill baren finner du Peisestuen, hotellets samlingspunkt för att diskutera dagens arktiska äventyr och upplevelser. Hitta en mysig plats framför den öppna spisen, njut av god mat och dryck medan du tar en litterär resa tillbaka i tiden med upptäcktsresanden  Nansen och Amundsen. Välj en bok från det stora urvalet av arktisk litteratur i vårt bibliotek.

Kvalitet och lokal mat på barmenyn

Vill du äta en bit mat, erbjuder Funken Bar en enklare barmeny. Med fokus på att servera lokala ingredienser och råvaror från regionen är rätterna tillagade som kulinariska experiment. Barmenyn serveras fram till kl. 23.00.

Öppettider Funken Bar

Måndag: 12.00 - 02.00
Tisdag: 12.00 - 02.00
Onsdag: 12.00 - 02.00
Torsdag: 12.00 - 02.00
Fredag: 12.00 - 02.00
Lördag: 12.00 - 02.00
Söndag: 12.00 - 02.00

Mat serveras fram till kl 23.00.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.