Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell på Svalbard

Utforska Svalbards orörda vildmark, ta del av det rika utbudet av kultur, mat och shopping. Upplev spännande djurliv, norrsken och arktiska expeditioner i extrem och omväxlande natur. Övernatta på stiliga Funken Lodge mitt i Longyearbyen centrum.

Norr om polcirkeln – söder om Nordpolen

Svalbard ligger norr om polcirkeln, söder om Nordpolen – och här väntar ditt nästa stora äventyr. Svalbard är avlägset, exotiskt och extremt. Här är det elementen som härskar. Spetsbergen är den största ön på Svalbard, och det är här vi hittar Longyearbyen, världens nordligaste stad. Omgiven av snöiga landskap, finner du rik historia, kultur, spännande djurliv och aktiviteter för alla.

Hotell centralt i Longyearbyen

Vårt allra nordligaste hotell, Funken Lodge, ligger på Haugen i Longyearbyen med vacker utsikt över Adventfjorden och det karakteristiska Hiortfjället. Funken Lodge ligger 10 minuter med bil från flygplatsen och det är nära till Longyearbyen centrum, aktiviteter, sevärdheter och taxfree-butiker.

Oändliga möjligheter oavsett årstid

När du äntligen har bestämt dig för att åka på upptäcktsresa till Svalbard finns det oändliga möjligheter till lands och sjöss. Med omedelbar närhet till rik och omväxlande natur, kan Svalbard bjuda på upplevelser helt olik något annat i världen, oavsett årstid. På vintern är det norrskenssafari, hundslädskörning, upptäcktsfärder i isgrottor och fossiljakt som gäller. Åk på dagsutflykter eller längre expeditioner där du utforskar glaciärer, fjäll och fjordar i väst, och arktisk vildmark i öst. Har du tur får du se en skymt av en isbjörn, val och svalbardsren. På sommaren kan du delta i fotvandring, kajakpaddling och båtturer på de glittrande fjordarna under sommarsolen.

Upplev kulinariska Svalbard

Efter att ha utforskat utomhuslivet på Svalbard, kan du pusta ut inomhus med lite roliga aktiviteter. Longyearbyen kan fresta med världens nordligaste öl-, vin- och champagneprovning. Om du är förtjust i goda kulinariska upplevelser kan du delta i en chokladprovning eller njuta av maten på Svalbards bästa fine-dining restaurang, Funktionærmessen Restaurant. Här serveras det både internationella och arktiska rätter i världsklass.

Skräddarsy din Svalbard-upplevelse

Ett bra tips är att skräddarsy din upplevelse på Svalbard genom att ta kontakt med de vänliga och tjänstvilliga medarbetarna på Funken Lodge. Personalen tipsar dig gärna om de många arktiska sevärdheterna och upplevelserna du inte får missa – och ännu bättre: de bokar allt åt dig. Sätt Svalbard som din nästa destination. Vi lovar att du inte blir besviken!

Mer om Svalbard

Nyfiken på vad du kan göra på Svalbard under sommaren?

Upplev den magiska vintern på Svalbard!

Liknande destinationer

Bodö

Tromsö

Harstad

Läs mindre
1 hotell i Svalbard

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.