Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har öppnat igen med modern komfort i historiska omgivningar. Med fantastiskt läge i den arktiska metropolen Longyearbyen, står 88 premiumrum och sviter, restaurang och bar redo att önska dig välkommen till ditt nästa äventyr!

Funken Lodge 5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge är tillbaka i full prakt och välkomnar dig till en kulinarisk upplevelse utan dess like. Här kan du njuta av internationella rätter och arktiska specialiteter tillsammans med ett rikt urval av goda drycker.

Där historia möter innovation

Funktionærmessen är ett av Longyearbyens mest historiska matställen, där gruvföretagets anställda intog sina måltider med en fantastisk utsikt över staden och fjällen runt omkring. Efter en omfattande renovering under 2017 öppnades dörrarna till restaurangen som vi känner den idag. Här väntar en kulinarisk upplevelse som präglas av exceptionell service, råvaror av högsta kvalité och en fantastisk utsikt. À la carte-menyn bjuder på noggrannt komponerade rätter, inspirerade av det internationella köket. Vi rekommenderar att prova restaurangens signaturrätter, kungskrabba samt långtidsmörad Côte de boeuf. Njut av din nordligaste kulinariska upplevelse på Funktionærmessen, där historia möter innovation.

Ett rikt urval av vin och champagne

Vi kan stoltsera med en vinlista med över 300 olika sorter, och i källaren trängs goda årgångsflaskor – särskilt från välrenommerade Bordeaux-producenter. Vi har 15.000 flaskor tillgängligt, och kan fresta med över 70 olika sorter champagne, troligtvis det bredaste och största urvalet som finns i Norge.  

Winemaker's Dinner

Flera gånger om året bjuder vi, i samarbete med kända och framstående vinhus, till Winemaker’s Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverantörer presenterar spännande viner, medan köket serverar läckra rätter som perfekt matchar vinerna. Winemaker's Dinner är populärt bland resenärer och boende, och vi rekommenderar att du skyndar dig att boka så att du inte missar denna unika upplevelse. För bordsbokningar och information om nästa sittning, vänligen kontakta receptionen eller kontakta oss här.

Öppettider Funktionærmessen Restaurant

Måndag: 18.00 - 23.00 
Tisdag: 18.00 - 23.00
Onsdag: 18.00 - 23.00
Torsdag: 18.00 - 23.00
Fredag: 18.00 - 23.00
Lördag: 18.00 - 23.00
Söndag: 18.00 - 23.00

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.