Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsö ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsö,  Norge

Med centralt läge mitt i Tromsö ger Comfort Hotel Xpress Tromsø dig ett helt nytt hotellalternativ. Tänk smart, effektivt och det du behöver. Vi kan Tromsö och tipsar om de bästa resturangerna, museérna och upplevelserna.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Comfort Hotel Xpress Tromsö ligger i stans centrum, med gångavstånd till allt som du inte får missa.

Vi tänker nytt

Comfort Hotel Xpress är annorlunda! Sedan starten 2014 har vi erbjudit den senaste teknologin och de starkaste färgerna. På hotellet finns inget som är onödigt eller i vägen - vi gillar det som är edgy. Vi är inte som andra, helt enkelt.

No fuss

Detta är ett hotell med smarta lösningar som passar perfekt för dig som inte vill lägga pengar på onödiga saker. Det innebär att du slipper dyra tjänster som room service och minibar på rummet. Däremot hittar du snacks, mat och dryck i vår lobbyshop, som är öppen dygnet runt. Vi gör vårt bästa för att ha en så liten klimatpåverkan som möjligt - något som du kommer märka när du bor här. Här finns ingen hotellrestaurang och vi byter inte handdukar och sängkläder för dig varje dag. 

Shopping

Bor du mitt i Tromsö är det nära till allt. Huvudgatan ligger bokstavligt talat runt hörnet, men det finns många andra dolda skatter att upptäcka. Berätta vad du är ute efter, så guidar vi dig dit. Är du sugen på en cykeltur? Lei en av våra cyklar! Här kan du läsa lite mer om Tromsø.

Restaurang

Ett ord: Många. Och du har tur! Vi har många hungriga medarbetare som kan Tromsö som sin egen bakficka och som gärna guidar dig till sina favoritrestauranger, i alla prisklasser och för alla smaklökar. Så oavsett om du är sugen på en hamburgare, fine dining eller lyxiga snacks kommer Tromsö att leverera.  

Under midnattssolen

Ön ligger perfekt belägen i Nordsjön mellan arktiska fjäll, under midnattssol och med norrskenet som granne. Ge dig ut på makalösa skidupplevelser, snösafari, båtturer, upptäcktsfärder och mycket (MYCKET!) mer natur-extravaganza.

Coola och kompakta rum

Vi har 192 smarta, kompakta hotellrum med läckra färger och moderna möbler. Du får alltid ett rent och fräscht rum när du kommer till oss. Men för att kunna vara ett ännu billigare hotellalternativ i Tromsö så städas inte ditt rum varje dag. Om du bor en längre tid så städar vi rummet var fjärde dag. Vi kommer gärna och fixar till rummet lite däremmelan, men då mot en mindre avgift. Kom, så berättar vi mer om varför vi gör såhär! 

Gym

Vi samarbetar med ett lokalt gym där våra gäster kan träna för 80 kr per tillfälle. Kontakta oss eller fråga i Barception om du vill veta mer.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Tromsø är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Xpress i Tromsø – det perfekta valet för moderna och prismedvetna resenärer! 

Kontakt

  • Grønnegata 35 9008 Tromsö , Norge

Hitta till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Tromsø Taxi

Om Comfort Hotel Xpress Tromsø

Antal hotellrum

192 st - 322 bäddar

Avstånd flygplats

Tromsø Airport: 5,7 km

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats: 1 min

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.