Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Saga Tromsö ,  Norge

Se alla hotell i Tromsö, Norge

Quality Hotel™ Saga

Tromsö,  Norge

Quality Hotel Saga i centrala Tromsö är perfekt för konferenser och möten i Nordnorge. Hotellets moderna konferensavdelning har 7 lokaler. Hurtigrutten och flygbussen stannar på promenadvstånd från hotellet.

Quality Hotel™ Saga 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
5,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

5,8
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Saga

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
515 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Mitt i centrum!

den 9 augusti 2019, Yngsjö, Sverige, Hea296

Hotellet är bra med god frukost! Även gratis pannkaksbuffe varje dag! Trevlig personal och nära till det mesta ! Har du rollator finns det trösklar överallt ! Vi fick ett litet badrum men det var fräs…

Hotellet är bra med god frukost! Även gratis pannkaksbuffe varje dag! Trevlig personal och nära till det mesta ! Har du rollator finns det trösklar överallt ! Vi fick ett litet badrum men det var fräscht. Bra sängar.

Svar från ägaren

den 6 november 2019

Kjære Hea296, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake neste gang du er på Tromsø-tur.

Läs mer
2

Bra läge, dålig service

den 30 september 2018, , paulamkdanielsson

Receptionist hälsade inte alls när vi kom, frågade bara direkt hur vi vill betala. Han hade inte riktigt lust att hjälpa oss med våra frågor heller. Det var vår bröllopsresa men det fanns ingenting sp…

Receptionist hälsade inte alls när vi kom, frågade bara direkt hur vi vill betala. Han hade inte riktigt lust att hjälpa oss med våra frågor heller. Det var vår bröllopsresa men det fanns ingenting speciellt i rummet och utsikt var mot grannfastighet.

Svar från ägaren

den 2 januari 2019

Kjære paulamkdanielsson, Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du oppfattet vårt personale på en negativ måte. Det er definitivt ikke slik vi vil bli oppfattet av våre gjester. Vi følger opp dette overfor de ansatte i resepsjonen, og vi håper vi får anledning til å rette opp inntrykket ved en annen anledning. Velkommen tilbake en annen gang. Med vennlig hilsen Quaity Hotel Saga

Läs mer
4

Trevligt hotell och nära till allt

den 6 augusti 2018, Stockholm, Sverige, anntte66

Perfekt läge i Tromsö, nära till allt. Trevlig personal som tipsade om sevärdheter. Rummet var bra med sköna sängar. Vi hade rum på översta våningen med utsikt mot vattnet, mycket trevligt. Fin frukos…

Perfekt läge i Tromsö, nära till allt. Trevlig personal som tipsade om sevärdheter. Rummet var bra med sköna sängar. Vi hade rum på översta våningen med utsikt mot vattnet, mycket trevligt. Fin frukostbuffé.

Svar från ägaren

den 12 september 2018

Kjære anntte66, Takk for din hyggelige tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi håper å se deg som gjest ved en annen anledning. Velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Tore Pettersen

Läs mer
3

Ok hotell

den 2 oktober 2017, Falun, Sverige, 667matsp

Ja kan rekommendera detta till förbipasserande och ett par dagar Tromsø. Inget hotell för kärlek iaf, mycket liten mysfaktor. Frukosten är av helt vanlig standard, man blir mätt och belåten. Provade k…

Ja kan rekommendera detta till förbipasserande och ett par dagar Tromsø. Inget hotell för kärlek iaf, mycket liten mysfaktor. Frukosten är av helt vanlig standard, man blir mätt och belåten. Provade kvällsbuffén ett par kvällar och den kan inte rekommenderas! Gå ut och ät någon annan stans. Förövrigt ligger hotellet bra till i centrum.

Svar från ägaren

den 20 december 2017

Kjære Mats P, Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold på Quality Hotel Saga. Vi håper å se deg tilbake en annen gang, og vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år.

Läs mer
3

Bra läge, tråkigt hotell

den 5 juni 2014, Stockholm, Sverige, Tomas S

Hotellet är ihopbyggt av flera fastigheter och med lite otur så hamnar du i en gammal del med rätt tråkiga rum. Stora rum visserligen, men inte speciellt ombonat. Bra läge i centrum. Min vistelse var…

Hotellet är ihopbyggt av flera fastigheter och med lite otur så hamnar du i en gammal del med rätt tråkiga rum. Stora rum visserligen, men inte speciellt ombonat. Bra läge i centrum. Min vistelse var kort, bara över natten men nästa gång väljer jag tyvärr något annat hotell.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.