Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav Trondheim ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Välkommen till ett trendigt hotell i centrala Trondheim. Hotel Grand Olav ligger i samma hus som konserthuset Olavshallen och är präglat av de många musiker som bott här. Fika och kvällsmat är inkluderat.

Clarion Collection® Hotel Grand Olav 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Grand Olav

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Collection Hotel Grand Olav ligger granne med Trondheims stora konsertlokal Olavshallen och Trondheims Kulturhus. Från hotellet har du nära Trondheims butiker och restauranger. Dessutom är kvällsmat inkluderat, varje dag. 

Centralt i Trondheim

Att bo hos oss är att leva mitt i Trondheims kulturliv. Här bor du i en trendig miljö, präglad av de många musiker som bott på hotellet. Närheten till konsertlokalen Olavshallen har gjort att hotellet fått smeknamnet "backstage". Runt hörnet från hotellet hittar du butiker, restauranter och caféer. Dessutom har du Trondheims största attraktioner, som Trondheims konstmuseum, Nidarosdomen, Munkholmen och Rockheim på behagligt avstånd. Läs mer om Trondheim här.

Fika och kvällsmat ingår alltid

Varje morgon kan du äta en härlig frukost hos oss, som självklart ingår i priset för ditt rum. Fika, ett sött snacks med kaffe eller te på eftermiddagen, ingår också. Dessutom kan du äta vår egen kvällsmat varje kväll, utan extra kostnad. Läs mer på sidan serviceutbud. Vi har också en egen lobbybar där du kan slå dig ner för en uppfriskande drink.

Hotellbar

På Clarion Collection Hotel Grand Olav kan du slappna av i hotellets bar, trendigt inredd med högblanka ytor och moderna möbler. Här kan du beställa svalkande drycker, öl, vin och snacks. Och glöm inte bläddra i vår jukebox efter dina favoritlåtar.

Mötesrum

Våra konferenslokaler kan möbleras på flera olika sätt och är utrustade med teknisk standardutrustning - läs mer om våra mötesrum her

Hotellets historia

Clarion Collection Hotel Grand Olav byggdes 1989 och ligger vägg i vägg med konsertlokalen Olavshallen, Trondheims eget kulturhus. En granne som gjort att hotellet genom åren blivit ett populärt boende för många musiker och artister.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss och tåg till Trondheim centralstation

Från Trondheim Airport, Værnes 

Flygbuss till Trondheim

Taxi

Vi rekommenderar Trøndertaxi,
telefon +47 073 73,
och Norges Taxi,
telefon +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antal rum

106 rum - 184 bäddar

Antal mötesrum

2 st - kapacitet för 2 - 20 personer

Avstånd till flygplats

Från Trondheim Airport, Værnes: 30 km, ca 30 min

Avstånd lokaltrafik

Trondheim centralstation: 450 meter

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.