Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim är ett av Skandinaviens största kongresshotell med 400 rum och 18 mötesrum. Här hittar du modern design, spännande matkoncept, levande atmosfär och en magisk utsikt över fjorden.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Upplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra – det nya och pulserande stadsområdet som har blivit en av Trondheims viktigaste knutpunkter. Kombinationen stad och fjord är helt unik, samtidigt som du har nära till det mesta.

Hotellkonceptet

En liten del av stan – men ett helt hav av möjligheter. Med Trondheims häftigaste läge strax utanför hamnen får du som vår gäst en efterlängtad paus från vardagen. Strosa runt i centrum eller ta en skön promenad längs med fjorden och njut av den friska luften. På Clarion Hotel Trondheim prioriterar vi kvalitet, och vi älskar att överraska våra gäster.

Kitchen & Table Rooftop

Välkommen till vår restaurang och bar på 9:e våningen, vi bjuder på en fantastisk utsikt mot havet, himlen och horisonten. Utsikten kan skådas både inomhus eller från vår spektakulära terrass! Restaurangen har en spännande meny som baseras på råvaror från regionen. Menyn varierar efter säsong och hämtar inspiration från det nordiska köket. Vi serverar 4- och 6-rättersmenyer med ett exklusivt dryckespaket för en unik upplevelse.

City vibes

I närheten av hotellet hittar du en mängd olika restauranger, butiker och shoppinggallerior, unika museer, spektakulära konstverk, badhus och innovativ arkitektur. Här kan du läsa mer om Trondheim.

Möten och konferens

Hotellet öppnade 2012 och erbjuder erkänd konst, skandinavisk design och innovativ arkitektur. Med sina 400 rum, 19 mötesrum, en konferensavdelning på 3000 kvadratmeter och 320 parkeringsplatser är detta en ideal plats för olika kulturarrangemang, möten, konferenser, seminarier och privata tillställningar.

Hoff Panorama

Tidlös elegans är utgångspunkten för vartenda möte på Clarion Hotel Trondheim, och på våning 9 hittar du vår stolthet; Hoff Panorama. Njut av en spektakulär utsikt över Trondheimsfjorden medan ni slår era kloka huvuden ihop. Med plats för upp till 20 personer passar Hoff Panorama utmärkt till möten och event såsom dop, mindre bröllop, konfirmationer eller andra festliga tillställningar. Vi har möjligheterna, du sätter ramarna.  

Träning

Clarion Hotel Trondheim har ett avtal med 3T Pirbadet som ligger precis bredvid hotellet. Träningscentret har långa öppningstider och erbjuder ett brett utbud inom träning och hälsa. Alla våra gäster tränar gratis här till 15/04/2023. Kontakta gärna receptionen för mer information. Här kan du också få en karta över olika löpspår som alla startar vid hotellet. Löpspåren är på 3 km, 5 km och 10 km.

Bad och simning

Våra gäster har rabatterad entré till Pirbadet som är ett badhus för både stora och små. Unna dig ett besök i våra extra varma pooler, utomhusbassängen och bastun! 

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge

Hitta hit

Tåg

Tåg till Trondheim centralstation. 
Gångbro från stationen till Brattøra.

Buss

Buss 71 eller 25 till Pirbadet.

Taxi

Vi rekommenderar Norges Taxi,
telefon +47 08000.

Om Clarion Hotel Trondheim

Antal hotellrum

400 st - över 800 bäddar 

Antal konferenslokaler

19 st - kapacitet på upp till 1800 personer

Avstånd flygplats

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flygbuss ca 40-45 min,
med bil ca 30 min.

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.