Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Clarion Hotel Trondheim är ett av Skandinaviens största kongresshotell med 400 rum och 18 mötesrum. Här hittar du modern design, spännande matkoncept, levande atmosfär och en magisk utsikt över fjorden.

Clarion Hotel® Trondheim 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,4
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Trondheim

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Upplev Clarion Hotel Trondheim på Brattøra – det nya och pulserande stadsområdet som har blivit en av Trondheims viktigaste knutpunkter. Kombinationen stad och fjord är helt unik, samtidigt som du har nära till det mesta.

Hotellkonceptet

En liten del av stan – men ett helt hav av möjligheter. Med Trondheims häftigaste läge strax utanför hamnen får du som vår gäst en efterlängtad paus från vardagen. Strosa runt i centrum eller ta en skön promenad längs med fjorden och njut av den friska luften. På Clarion Hotel Trondheim prioriterar vi kvalitet, och vi älskar att överraska våra gäster.

The Rooftop

Välkommen till vår restaurang och bar på 9:e våningen, vi bjuder på en fantastisk utsikt mot havet, himlen och horisonten. Utsikten kan skådas både inomhus eller från vår spektakulära terrass! Restaurangen har en spännande meny som baseras på råvaror från regionen. Menyn varierar efter säsong och hämtar inspiration från det nordiska köket. 

City vibes

I närheten av hotellet hittar du en mängd olika restauranger, butiker och shoppinggallerior, unika museer, spektakulära konstverk, badhus och innovativ arkitektur. Här kan du läsa mer om Trondheim.

Möten och konferens

Hotellet öppnade 2012 och erbjuder erkänd konst, skandinavisk design och innovativ arkitektur. Med sina 400 rum, 19 mötesrum, en konferensavdelning på 3000 kvadratmeter och 320 parkeringsplatser är detta en ideal plats för olika kulturarrangemang, möten, konferenser, seminarier och privata tillställningar.

Hoff Panorama

Tidlös elegans är utgångspunkten för vartenda möte på Clarion Hotel Trondheim, och på våning 9 hittar du vår stolthet; Hoff Panorama. Njut av en spektakulär utsikt över Trondheimsfjorden medan ni slår era kloka huvuden ihop. Med plats för upp till 20 personer passar Hoff Panorama utmärkt till möten och event såsom dop, mindre bröllop, konfirmationer eller andra festliga tillställningar. Vi har möjligheterna, du sätter ramarna.  

Träning

Våra gäster tränar kostnadsfritt hos Impulse Pirbadet, rakt över gatan från oss! De har öppet varje dag mellan kl. 05 – 24. Allt du behöver göra är att lämna din rumsnyckel hos oss i receptionen, så får du ett nyckelkort till Impulse.

Bad och simning

Våra gäster har rabatterad entré till Pirbadet som är ett badhus för både stora och små. Unna dig ett besök i våra extra varma pooler, utomhusbassängen och bastun! 

Tillgänglighet

Är du i behov av ett tillgänglighetetsanpassat hotellrum? Då har du hamnat rätt. Våra dörrar har en bredd på 90 cm som gör det möjligt för rullstolar att enkelt ta sig igenom. Vi erbjuder fyra fullständiga handikappsrum. Dessa rum har lägre sängar, lägre handfat direkt intill toaletten och rymliga badrum. Rummen finns endast som enkelrum. Vi har även 35 anpassade handikappsrum, dessa rum är stora och erbjuder bra framkomlighet för rullstolsburna och har handfat direkt bredvid toaletten. Dessa rum finns endast som standard dubbelrum.

I tillägg till våra hotellrum har vi skrivtavla i receptionen för effektiv kommunikation med döva gäster, hissfaciliteter som ger tillgång till alla våningar och trådlös vibrerande brandlarm för gäster med hörselnedsättningar. 

Kontakt

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norge

Hitta hit

Tåg

Tåg till Trondheim centralstation. 
Gångbro från stationen till Brattøra.

Buss

Ta buss nr 21, 23 eller 28 till Pirbadet

Taxi

Vi rekommenderar Norges Taxi,
telefon +47 08000.

Om Clarion Hotel Trondheim

Antal hotellrum

400 st - över 800 bäddar 

Antal konferenslokaler

19 st - kapacitet på upp till 1800 personer

Avstånd flygplats

Værnes Lufthavn, Trondheim: ca 32 km
Med flygbuss ca 40-45 min,
med bil ca 30 min.

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.