Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim är ett modernt hotell centralt i Midtbyen. Vi kan Trondheim och guidar dig till de bästa restaurangerna, muséerna och upplevelserna. Hotellet har 194 rum och tre små mötesrum, utöver gym och bar.

Comfort Hotel® Trondheim 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Trondheim

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Mitt i Trondheim, precis vid Nidälven och Bakke bro hittar du Comfort Hotel Trondheim. Hotellet har gym, mötesrum och lobbyshop - och såklart en god frukostbuffé som ingår i rumspriset. 

Supercentralt i Trondheim

Från Comfort Hotel Trondheim har du allt inom räckhåll. Sex minuter till centralstationen och flygbussen precis runt hörnet. Till Trondheims berömda torg går du på åtta minuter. Innan du går ut på stan kan du köpa med dig en kopp Americano eller en latte från vår egen Barception. Her har vi også ulike småretter og snacks.

En bra start på dagen

I frukostrummet skiner solen in från både tak och väggar. Här serveras nybakat bröd och en riktig skandinavisk frukostbuffé (med en hel del ekologiska produkter!). Är du på väg till ett tidigt möte kan du välja vår Early Bird-frukost som är tillgänglig från kl. 05.00: det är en lite mindre buffé med bröd, pålägg, juice, yoghurt och kaffe eller te. Kom bara ihåg att berätta för oss dagen innan om du är en Early bird.

Möts hos oss

Comfort Hotel Trondheim har tre mindre mötesrum med urban och modern design. Planera ditt nästa möte till våra lokaler med bekväma stolar och fritt wifi. På hotellet kan vi hjälpa till med middag, drycker och sociala aktiviteter helt efter dina önskemål och behov. Avsluta gärna dagen med en drink i vår Barception.

Gym på hotellet

Oavsett om du vill träna inför en tävling eller bara för att må bra så finns det något för dig i vårt gym. Träna när du vill - gymmet är öppet 24/7.

Gratis + Comfort Hotel = sant

Gratis är gott och billigt är bäst, tycker vi på Comfort Hotel och vi skäms inte för det. Därför surfar du såklart gratis på hela hotellet.

Sen kväll?

Tar du kvällsflyget hem kan du få sen utcheckning. Kanske hinner du läsa den där boken du inte hann öppna? Eller kanske du hinner träffa en gammal kompis? Hos oss kan du stanna ända fram till kl. 18.00 på söndagar (sen frukost serverar vi både lördag och söndag).

Cash free

Comfort Hotel Trondheim är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Krambugata 11 7011 Trondheim , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Trondheim centralstation.
Följ Søndre Gate och gå till vänster i korsningen vid butiken Rema 1000. Hotellet ligger sedan på höger sida lite längre fram.

Från Værnes Lufthavn Trondheim

Flygbussen til Søndre Gate.

Taxi

Vi rekommenderar Norges Taxi, telefon +47 080 00 samt TrønderTaxi, telefon +47 073 73.

Om Comfort Hotel Trondheim

Antal rum

194 st

Antal mötesrum

3 st - plats för 10/14/18 personer

Avstånd flygplatser

Værnes Lufthavn, Trondheim: 30 km, ca 30 min. 

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats: 70 meter

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.