Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim är ett modernt hotell centralt i Midtbyen. Vi kan Trondheim och guidar dig till de bästa restaurangerna, muséerna och upplevelserna. Hotellet har 194 rum och tre små mötesrum, utöver gym och bar.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,4
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Trondheim

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Vi bjuder på en ekologisk frukostbuffé med många goda och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Behöver du äta tidigare? Det fixar vi! Säg till i receptionen dagen innan så fixar vi en frukostpåse som väntar på dig när du ska åka.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag: 08.00 - 11.00
Söndag: 08.00 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Mötesrum

Comfort Hotel Trondheim erbjuder moderna konferenslokaler i centrala Trondheim. Vår möteslokal Tokyo har kapacitet för 14 personer. Och självklart är den utrustad med de senaste tekniska lösningarna. Varför inte ha ert nästa styrelsemöte hos oss? Vi kan hjälpa er att arrangera middag, drycker och sociala aktiviteter efter era önskemål och behov. Avsluta dagen med en god middag och kanske en drink i vår Barception.

Boka konferens

Vill du veta mer och boka in din konferens eller möte hos oss? Maila oss på co.trondheim@strawberry.no så ger vi dig ett erbjudande du inte kan motstå.

Gym

Missa inte chansen att träna på Comfort Hotel Trondheims snygga gym. Öppet dygnet runt, så att du kan träna precis när det passar dig bäst. Gymmet är utrustat med konditionsmaskiner, fria vikter och mattor.

Öppettider

Alla dagar: Dygnet runt

Barception

I hotellets Barception kan du dels checka in eller köpa dricka, smårätter, paraplyer och tandkräm. Vi har det mesta du behöver hos oss!

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad.

Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 NOK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 NOK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Hela hotellet har självklart gratis Wi-Fi. Bara välj nätverket «Comfort Hotel», så är du inne! Enkelt och bra.

Övriga tjänster

  • Joggingrunda
  • Hiss
  • tv
  • Kopieringsmaskin
  • Handikapprum
  • Strykjärn och strykbräda
  • Rökfritt
  • Café

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.