Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama är ett modernt konferenshotell 7 km söder om Trondheim. Det finns goda bussförbindelser och parkering. Med ett shoppingcenter i närheten och flera aktivitetsmöjligheter för både stora och små, blir ditt besök innehållsrikt.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Panorama

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

The Social Bar & Bistro

I augusti 2024 slår vi äntligen upp portarna till vår efterlängtade restaurang och bar – The Social Bar & Bistro. Och låt oss inte, vi är sociala varelser. Även när vi behöver lite egentid vill vi ändå känna en känsla av gemenskap. Inte minst när vi är hemifrån, kanske i en ny stad eller till och med ett nytt land. Därför har vi skapat The Social Bar & Bistro. En plats baserad på den enkla, men grundläggande, idén att främja samhörighet och gemenskap. Restaurang eller ett andra vardagsrum? Det bestämmer du. Jobba eller bara ha det trevligt? Du bestämmer. Det är en plats för hjärtliga samtal och avslappnande stunder, för att träffa gamla vänner och se nya ansikten. Vi älskar klassiska bistrorätter, men älskar också att överraska dig då och då genom att lägga till något oväntat. Fram till att vi öppnar kan du dra nytta av våra fina rabatter på närliggande restauranger. Våra hotellgäster har nämligen specialpriser på Egon, Benja Siam Syd, Sabrura och Pascha Restaurant. Alla restaurangerna ligger bara några minuters promenad från hotellet. Kontakta receptionen för mer information.

Frukost

Vi bjuder på en frukostbuffé med många goda, hälsosamma och ekologiska alternativ - en riktig hotellfrukost!

Frukost

Måndag - fredag: 06:00 - 09:00
Lördag - söndag: 07:30 - 10:30

Lobbybar

Vi bygger nytt – och vår nya bar öppnar 1 juli 2024! 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.