Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norge

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norge

Quality Hotel Panorama är ett modernt konferenshotell 7 km söder om Trondheim. Det finns goda bussförbindelser och parkering. Med ett shoppingcenter i närheten och flera aktivitetsmöjligheter för både stora och små, blir ditt besök innehållsrikt.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Panorama

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
375 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Så bra service!

den 26 september 2023, , Anna S

Vi bodde på hotellet i 2 veckor på grund av jobb. Fräscht hotell, lite små rum, men med superbra frukostutbud och framför allt trevlig personal, extra stort tack till bästa Edgar som alltid bemötte os…

Vi bodde på hotellet i 2 veckor på grund av jobb. Fräscht hotell, lite små rum, men med superbra frukostutbud och framför allt trevlig personal, extra stort tack till bästa Edgar som alltid bemötte oss med ett stort leende och härliga pratstunder. Jag kommer definitivt bo här igen om jag ska besöka Trondheim på nytt!

Svar från ägaren

den 17 oktober 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på den og håper å se deg her hos oss igjen! Masse kjærlek fra oss på Team Panorama.

Läs mer
5

Trevligt hotell med gratis kaffe

den 11 juli 2023, Stockholm, Sverige, l_michelgard

Gratis kaffe! Men jag uppskattar det då jag sällan dricker kaffe direkt till frukost utan tar gärna en kopp senare. Fräscha rum, trevlig och hjälpsam personal. Läget var bra för oss. Ligger dock en bi…

Gratis kaffe! Men jag uppskattar det då jag sällan dricker kaffe direkt till frukost utan tar gärna en kopp senare. Fräscha rum, trevlig och hjälpsam personal. Läget var bra för oss. Ligger dock en bit utanför Trondheim om det är slutdestinationen.

Svar från ägaren

den 11 september 2023

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!! Vi håper på å få gleden av å møte deg snart igjen. Hilsen, Team Panorama 💚

Läs mer
2

Tråkigt ställe

den 17 november 2018, Gävle, Sverige, johnwC1567FA

Slitna o dåligt planerade rum Finns inget kylskåp på rummet Tv apparaten är fast monterad på väggen går ej att vrida Dåligt med restauranger i närheten om man inte gillar snabbmat Finns bara en för…

Slitna o dåligt planerade rum Finns inget kylskåp på rummet Tv apparaten är fast monterad på väggen går ej att vrida Dåligt med restauranger i närheten om man inte gillar snabbmat Finns bara en fördel med detta hotell o det är närheten till E6 motorvägen

Svar från ägaren

den 18 november 2018

Hei. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi pris på. Vi vet at rommene våre dessverre ikke henger helt med på moten, derfor har vi bestemt oss for å gjøre noe med det. Hele hotellet skal nemlig pusses opp og bygges ut fra og med januar 2019, så da håper jeg du kommer tilbake og gir oss en sjanse til. Da kan du jo også prøve hotellets nye restaurant, Brasserie X - vi lover at det ikke er hurtigmat du får servert der.

Läs mer
5

Skåningar på väg till Narvik.

den 25 juli 2018, Lund, 444pauline

Hotellet är rent och välkomnande med en fin frukost och trevlig personal. Parkeringen är gratis och gott om platser till alla gäster. Nära med bilen till centrum det finns även ett stort köpcentrum v…

Hotellet är rent och välkomnande med en fin frukost och trevlig personal. Parkeringen är gratis och gott om platser till alla gäster. Nära med bilen till centrum det finns även ett stort köpcentrum vid sidan om. Tack för all vänlighet!

Svar från ägaren

den 6 augusti 2018

Hei. Takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi setter utrolig pris på at du har tatt deg tid til å gi oss din mening, og våre servicehjerter hoppet av glede da vi leste det du har skrevet. Vårt trivelige personale tar deg gjerne imot flere ganger, så hjertelig velkommen tilbake til oss.

Läs mer
5

Bra för barn

den 31 juli 2017, Trondheim, Norge, magnusa738

Bra hotell för barn då de har ett lekrum där det finna mycket roligt att leka med för barn i alla åldrar. De har också barnmeny i restaurangen. Parkeringen kan dock vara bättre övervakad eller inbygd.

Bra hotell för barn då de har ett lekrum där det finna mycket roligt att leka med för barn i alla åldrar. De har också barnmeny i restaurangen. Parkeringen kan dock vara bättre övervakad eller inbygd.

Svar från ägaren

den 2 augusti 2017

Kjære magnusa738! Takk for at du tok deg tid til å anmelde Quality Hotel Panorama på TripAdvisor. Din anmeldelse er viktig for oss, slik at vi alltid kan jobbe for å bli bedre etter kundens ønske. Hyggelig å høre at du var fornøyd med oppholdet. Jeg ønsker deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning og benytter anledningen til å ønske deg en flott sommer. Med vennlig hilsen Bjørnar A. Kristiansen Adm. Direktør / General Manager

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.