Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Se alla hotell i Åre, Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell i Åre med boende, konferenser och upplevelser. Njut av ett prisbelönt spa, fjällnära mat och avslappnat lodgeliv på hotellet. Direkt utanför väntar Åres skidbackar, vandringsleder och storslagna vyer.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Copperhill Mountain Lodge

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
958 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

5/5

den 1 april 2024, , Rickard S

Super trevlig miljö och trevlig personal. Det var så skänt med närheten till skidbacken och smidigt med förvaring av dessa prylar. Sen att allt fanns under samma tak va grymt skönt. Då behöver man int…

Super trevlig miljö och trevlig personal. Det var så skänt med närheten till skidbacken och smidigt med förvaring av dessa prylar. Sen att allt fanns under samma tak va grymt skönt. Då behöver man inte bo nere i Åre by. Kan rekommenderas starkt.
Läs mer
3

OK boende men i övrigt håller det inte måttet.

den 27 mars 2024, , 379hansf

Rummen och frukosten var det inget fel på, men sen så är det tyvärr inte så mycket mer positivt att säga. Personalen på frukosten hälsade knappt. På middagen på kvällen så fick vi vänta 20-25 minuter…

Rummen och frukosten var det inget fel på, men sen så är det tyvärr inte så mycket mer positivt att säga. Personalen på frukosten hälsade knappt. På middagen på kvällen så fick vi vänta 20-25 minuter innan vi fick något att dricka före maten, trots att det bara var halvfullt i matsalen. Mängden vin som fylldes på i glasen skiljde sig rejält beroende på vilken serveringspersonal man fick, det var ändå dyra viner vi hade beställt. Kvaliteten på maten som serverades varierade kraftigt från några magiska förrätter till sega och smaklösa skosulor (kalvschnitzel). Låter väldigt gott när man läser menyn men det som serveras och den dåliga servicen man får håller tyvärr inte den klassen man kan förvänta sig av ett hotell som Copperhill.

Svar från ägaren

den 1 april 2024

Hej! Stort tack för eran feedback. Det är tack vare den som vi har möjlighet att förbättra och utvecklas. Vad tråkigt att höra att ni inte upplevde att vi våran service och maten inte höll den nivå som ni hade förväntat er. Vi tar detta till oss och hoppas att vi får möjlighet att få välkomna er en annan gång.

Läs mer
2

Besvikelsen

den 19 mars 2024, , Marcus F

Hahahah det första exemplet som kom upp var att kuddarna var fluffiga, det första man mötes av i bar delen va smutsiga bord och ölburkar som stod kvar på var och varannat bord, kuddarna hade inte den…

Hahahah det första exemplet som kom upp var att kuddarna var fluffiga, det första man mötes av i bar delen va smutsiga bord och ölburkar som stod kvar på var och varannat bord, kuddarna hade inte den fluffiga formen direkt utan platta, såg nästan ut som att någon somnat i soffan över natten. Ett par ljus var tända på några bord. Mötes av pappers handdukar sprida på halva golvet på herrarnas och kiss på golven. På Spa avdelning så låg det halv ätna äpplen i utomhus badet och halv druckna drinkar stod runt poolen. I omklädningsrummet så låg det gamla tofflor och handdukar över hela golvet. Det var inte va jag hade räknat med!!!

Svar från ägaren

den 21 mars 2024

Hej Marcus Stort tack för att du tagit dig tid att svara på gäst enkäten som skickades ut till dig i samband med din vistelse. Er feedback är viktig för oss och det är tack vare just den som gör att vi har möjlighet att förbättra oss. Tveka inte på att återkoppla till mig om det finns något jag kan göra för er, oavsett om det gäller det här besöket eller en kommande vistelse. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till oss snart igen.

Läs mer
5

Anna

den 7 mars 2024, Umeå, Sverige, djupbacken

Lyxigt o supervackert hotell men det krävs bil för att hänga här. Hotellet är en bra bit från byns krogar och butiker, men å andra sidan kan man åka skidor direkt ned från hotellet till Björnen-område…

Lyxigt o supervackert hotell men det krävs bil för att hänga här. Hotellet är en bra bit från byns krogar och butiker, men å andra sidan kan man åka skidor direkt ned från hotellet till Björnen-området.

Svar från ägaren

den 21 mars 2024

Hej Anna Tusen tack för att du tagit dig tid att besvara vår gäst enkät som skickats ut till dig. Vad fint att ni fått njuta av en härlig vistelse med allt från sköna bad i poolerna till trevliga middagar i restaurang Niesti. Jag hoppas också att ni fick en fin upplevelse i Åres fantastiska omgivningar. Tveka inte på att återkoppla till mig om det finns något jag kan göra för er, oavsett om det gäller det här besöket eller en kommande vistelse. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till oss snart igen. Varma hälsningar Team Copperhill

Läs mer
5

Bästa servicen och bemötandet du kan tänka dig

den 4 mars 2024, Saltsjobaden, Sverige, Cruse

Allt var bra på detta underbara ställe. Personlalen var otroligt hjälpsamma och inget var ett problem. Maten var god, rummen fina och välorganiserade. hela hotellet är som hämtat riktigt bra utformat…

Allt var bra på detta underbara ställe. Personlalen var otroligt hjälpsamma och inget var ett problem. Maten var god, rummen fina och välorganiserade. hela hotellet är som hämtat riktigt bra utformat för en perfekt skidsemester.

Svar från ägaren

den 21 mars 2024

Tusen tack för att du tagit dig tid att besvara vår gäst enkät som skickats ut till dig. Vad fint att ni fått njuta av en härlig vistelse med allt från sköna bad i poolerna till trevliga middagar i restaurang Niesti. Jag hoppas också att ni fick en fin upplevelse i Åres fantastiska omgivningar. Tveka inte på att återkoppla till mig om det finns något jag kan göra för er, oavsett om det gäller det här besöket eller en kommande vistelse. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till oss snart igen. Varma hälsningar Team Copperhill

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.