Medlemskap
Pool med utsikt på spa Copperhill Mountain Lodge i Åre.

Spa med panoramavy över Årefjällen

Boka nu

De svenska fjällens mäktiga uppsyn och stillhet skänker ett speciellt lugn. Kombinera det med varmt vatten som omsluter din kropp och mjuk musik som når dina öron och du har den ultimata spaupplevelsen. Copperhill Mountain Lodges spa är som en oas bland fjällen och bjuder på magisk utsikt och relax.

Vilket spapaket väljer du?

Efter en dag i skidbacken eller vandringsleden är det skönt att kliva in i den varma miljön på Copperhill Mountain Lodge Spa och låta dig bli ordentligt omhändertagen. Här erbjuds flera olika spapaket med olika behandlingar, ritualer, måltider och såklart tillgång till det prisvinnande spat. Från inomhuspoolerna och utomhuspoolen får du en oslagbar utsikt över de majestätiska fjällen, vilket skapar en svårslagen kombination av natur och lyxig avkoppling.

Ett privat spa för dig och dina vänner

Du som vill unna dig det där lilla extra kan dessutom boka den privata spaavdelningen för några timmars lyx med familjen, kompisgänget eller kollegorna. Där välkomnas ni av en vacker oas med bastu, bubbelbad och relaxytor, och ni kan även beställa in något gott att äta och dricka. Copperhill Mountain Lodge är verkligen ett spahotell utöver det vanliga som tar din upplevelse i Åre till nästa nivå!

Utsikt från inomhuspool på spa Copperhill Mountain Lodge i Åre.Lounge platser på spa Copperhill Mountain Lodge i Åre.Inomhuspool på spa Copperhill Mountain Lodge i Åre.

Copperhill Mountain Lodge

Åre

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhoneTelefon
  +46 647 143 00
 • emailContactE-post
  info@copperhill.se
 • calendarBokning
  Boka nu