Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna ligger med bästa läget mitt i Eskilstuna.
Nära Parken Zoo, restauranger och shopping. Vi erbjuder parkering, konferens, bar och wifi. Perfekt både för familjehelgen, idrottslägret eller affärsresan.

Comfort Hotel® Eskilstuna 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,1
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Eskilstuna

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Vi bjuder på en frukostbuffé med många goda och sunda alternativ, en riktig hotellfrukost.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Önskas frukost på andra tider, skicka en förfrågan till hotellet.

 

Parkering

Hos oss är det enkelt att parkera. Parkera på någon av våra tolv platser utanför hotellet för 150 SEK/dygn. Receptionen säljer även biljetter till parkeringshuset som ligger runt hörnet för 150 SEK/dygn.

Bar

Välkommen till Comfort Hotel Eskilstunas bar. Här serverar vi smarriga drycker varje dag fram till klockan 01.00. Baren finns vid receptionsdisken.

Öppettider

Alla dagar: 11.00 - 01.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Konferens

Comfort Hotel Eskilstuna har en modern konferenslokal med plats för upp till 30 personer och ett mötesrum med plats för upp till 8 personer. Vi har redan tänkt åt dig, så du kan njuta av god och nyttig mat och läckra snacks när du har din konferens eller möte hos oss.

Gym

I vårt dygnet runt-öppna gym kan du träna när du vill. Här finns träningsmaskiner och lösa vikter, tv och bra musik i högtalarna.

Öppettider

Dygnet runt, alla dagar, året runt.

Lobbyshop

I lobbyshoppen köper du bra-att-ha-produkter, mackor, godis och snacks till bra priser. Självklart har vi öppet dygnet runt.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Glöm inte att säga till i förväg så vi vet om att du vill behålla rummet. Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet. Be om en kod i receptionen eller använd ditt Strawberry medlemsnummer för att logga in på vårt trådlösa nätverk. Surfa på!

Övriga tjänster

  • Djur tillåtna

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.