Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Mitt i hjärtat av Gävle ligger Clarion Hotel Winn. Hotellet, med sin restaurang Brasserie Absint, har blivit känt som stadens hotell och är en naturlig mötesplats för lokalbor och besökare. Upplev allt som Gävle har att erbjuda.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Starta dagen med ett par längder i poolen eller ett träningspass i vårt nyrenoverade gym med konditionsmaskiner och fria vikter. Poolen passar även för plask och lek för både stora och små gäster. Koppla av i bastun innan middagen eller unna dig en behandling av vår spaterapeut.

Koppla av och koppla bort omvärlden

I vår relaxavdelning med pool är det enkelt att koppla bort omvärlden en stund. Poolen är 8 meter lång och 4 meter bred, perfekt för ett par längder på morgonen eller innan middagen. Den gemensamma bastun håller behagliga 70 graders värme, passa på att svettas ut dagens bekymmer innan du kryper ner i din nybäddade hotellsäng.

Endorfinkick som höjer pulsen 

På våning två hittar du vårt nyrenoverade gym. Träna kondition på våra löpband, motionscyklar, crosstrainers och vår roddmaskin. För styrketräning finns en hel uppsättning fria vikter, bara fantasin sätter gränserna för vilka övningar du kan utföra. Koppla in din iPod eller iPad och träna till din egen playlist.

Entré till gymmet är självklart kostnadsfritt för alla våra gäster.

Unna dig en behandling

Ibland krävs det lite mer för att komma ner i varv. Låt vår spaterapeut hjälpa dig med trötta muskler eller ge din hy ny energi med en ansiktsbehandling. Du bokar din massage eller behandling genom att kontakta receptionen.

Pool och bastu

Öppet alla dagar: 07.00 - 22.00

Åldersgräns från 15 år kl. 20.00 - 22.00

 

Gym

Öppet varje dag, dygnet runt. 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.