Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Göteborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Göteborg,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Mektagonen har du gångavstånd till Göteborgs mest kända och besökta attraktioner som Liseberg, Svenska Mässan och Scandinavium. Här bor du i fräscha och stora rum. Inte nog med det – både fika och kvällsmat ingår i priset!

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Clarion Collection Hotel Mektagonen, ett hotell med perfekt läge i Göteborg. Här bor du i stora och ljusa rum, många med kök och några även med bastu. Gångavstånd till Svenska Mässan och Liseberg. I rumspriset ingår frukost, fika och kvällsmat. 

Hotellets läge

Till Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet tar du dig med spårvagn på mindre än 5 minuter. Hållplats finns precis utanför hotellet. Det går även bra att ta sig runt till fots, under sommaren erbjuder vi även cyklar till utlåning. Oavsett vad du vill hitta på i Göteborg, fråga gärna i vår reception där vi hjälper dig med tips och idéer.

166 stora och ljusa hotellrum

På Clarion Collection Hotel Mektagonen finns utrymme för värme och personlig service. Våra rum är mellan 17-60 kvadratmeter stora. I merparten av alla rum finns kök och i några finns även bastu. Bor du i hotellets Deluxerum har du tillgång till en takterass. Med gångavstånd till Svenska Mässan och Liseberg är detta det perfekta valet för både affärsresenärer och familjer.

Mat & dryck

Frukost, fika och kvällsmat står framdukat varje dag och ingår i rumspriset. Läs mer om våra matkoncept här! I lobbyn hittar du hotellets café som är öppet dygnet runt och en lobbyshop som säljer dryck, snacks och hygienartiklar. I byggnaden finns även en matbutik. 

Motion och träning

För avkoppling efter jobbet, shoppingturen eller sightseeing finns vår relax med bastu på plan 5. Känner man istället för att röra på sig så finns Nordic Wellness Almedal i huset som är ett av Göteborgs största gym. Som vår gäst kan du träna kostnadsfritt, prata med receptionen för mer information. I närheten finns även en löpslinga/elljusspår för dig som hellre vill komma ut i friska luften.

Matlagningsmöjligheter 
Clarion Collection Hotel Mektagonen är perfekt för dig som vill laga eller värma din egen mat. 142 av 149 rum har ett eget kök/pentry. Hyr gärna din köksutrustning i receptionen mot en kostnad på 300 kr. Gäster som bor fler än 5 nätter får låna köksutrustning utan extra kostnad. 

Kontakt

  • Falkenbergsgatan 3 412 85 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Buss eller spårvagn

Hållplats för ett flertal olika linjer finns precis utanför hotellet.

Från Göteborg Landvetter Airport

22 km, ca 20 minuter med bil

Taxi

Vi rekomenderar Taxi Göteborg +46 31 650 000

Om Clarion Collection Hotel Mektagonen

Antal rum

166

Antal mötesrum

7

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.